Kisangel Детска Шапка От Слънцето, 4 Бр., Детска Шапка За Душ, Детски Регулируеми Шапка За Душ, Сладка Шапчица За Детски Шампоан, Шапка За Миене на Коса, Детски Шампоан с д?
  • New

Kisangel Детска Шапка От Слънцето, 4 Бр., Детска Шапка За Душ, Детски Регулируеми Шапка За Душ, Сладка Шапчица За Детски Шампоан,

BGN 43.63

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СиликонЗАЩИТНО СРЕДСТВО за очи за детски ДУШ - Предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, по-лесно къпане на вашето дете.Капачка за детски ванички - направена от материал с високо качество, подходящ за момичета, момчета, бебета, малки деца и деца по-малки деца.ДЕТСКИ ШАПКИ ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСАТА - Универсални.Тази детска шапка за плуване е чудесно за прическата и защита от слънцето.Защитна шапка с козирка за деца - идеална шапка за плуване за бебета, малки деца, малышек и т. Предоставя повече удобства.Мультяшная защита на ушите за къпане-cartoony дизайн, с лекота привлича вниманието на детето, като време за къпане на бебето по-забавно.ЗАЩИТНО СРЕДСТВО за очи за детски ДУШ - Предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, по-лесно къпане на вашето дете.Капачка за детски ванички - направена от материал с високо качество, подходящ за момичета, момчета, бебета, малки деца и деца по-малки деца.ДЕТСКИ ШАПКИ ЗА ИЗМИВАНЕ на КОСАТА - Универсални.Тази детска шапка за плуване е чудесно за прическата и защита от слънцето.Защитна шапка с козирка за деца - идеална шапка за плуване за бебета, малки деца, малышек и т. Предоставя повече удобства.Мультяшная защита на ушите за къпане-cartoony дизайн, с лекота привлича вниманието на детето, като време за къпане на бебето по-забавно.Списък на пакетите 4 x шапчица за измиване на детската коса Особености - Идеална шапка за плуване за бебета, малки деца и т. Носете повече удобства. - Цвят : син - може да го дари на детски празник, рожден ден или други празници. - Cartoony дизайн, с лекота привлича вниманието на детето, като къпане на бебето по-забавно. - Материал : силикон - Предпазва от шампоан и вода в ушите, очите или устата, по-лесно къпане на вашето дете. - Размер : 15,00 X11,00 X5,00 см / 5,89 X4,32 X1,97 инча. - Компактен размер, преносим и лесен за тегло, удобен за переноске и използване.