VALICLUD 1 бр., Детска, Училищна чанта с Анимационни герои, Cartoony Раница, Чанта за книги за Деца, Раница за деца, Раница с Единорогом, Малка Чанта за книги, Училищен раница, ?
  • New

VALICLUD 1 бр., Детска, Училищна чанта с Анимационни герои, Cartoony Раница, Чанта за книги за Деца, Раница за деца, Раница

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Раници за момичета : мультяшные животни и ярък цвят, да се хареса на момичетатаСкъпа раница : с Голям капацитет, може да се съхранява на различни стоки от първа необходимост, книги.Раница за момичета : дайте си мил с децата за Коледа, рожден ден, Нова година и т., това им хареса. Мультяшная чанта за книги : Очарователна чанта през рамо с привлекателен външен вид, осигуряваща неговата популярност.Мультяшная училищна чанта : Изработена от полиестер, здрава и дишаща материал.Осъществяване на списък 1 х Детска раница Особености -Материал : Раница за момичета от полиестер. - Достатъчно пространство за удобно съхранение на малки предмети, като например закуски, книга, слънчеви очила, ключове и много други, детски дневен набор. - Идеална за пътуване, пазаруване, обучение или просто за ежедневна употреба малка чанта-книжки. - Очарователна чанта през рамо с привлекателен външен вид, осигурявайки своята популярност раница с единорогом. - Разработена с анимационни форма на животното, за децата им се радвате на този cartoony раница за книги. - Регулируема презрамка го прави удобен за носене мультяшного на раницата.Информация за стоки, Детска градинска чанта Този раница с анимационни дизайн ще се радвате на децата си. раници за момичета с широк пагон може да се регулира лесно да се регулира в съответствие с потребностите на вашите деца. мультяшная чанта за книги, Изработен от висококачествен материал, който е здрава за дълго носене.Детска чанта за книги, Тази раница за бебета, предназначени както за момичета, така и за момчета.