JKYOU Отшелушивающая Гъба, Четка за Баня с плетене на една кука Мека Силиконова Четка За Краката Почистване на Кал Средство За премахване на Мръсотията Масажен Пилин?
  • New

JKYOU Отшелушивающая Гъба, Четка за Баня с плетене на една кука Мека Силиконова Четка За Краката Почистване на Кал Средство

BGN 9.84

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

¿ По-мека и чиста кожа - най-меката и чиста кожа, която можете да усетите Многофункционална четка за коса : масаж, вана, ресането на косата. Екологично чисти материали, вторична преработка, икономия на течност за баня. Брой гел за душ може да се регулира с натискане на ръка. Функция за масаж спомага за циркулацията на кръвта домашни любимци и здравето им. ¿ По-мека и чиста кожа - най-меката и чиста кожа, която можете да усетите. Многофункционална четка за коса : масаж, вана, ресането на косата. Екологично чисти материали, вторична преработка, икономия на течност за баня. Брой гел за душ може да се регулира с натискане на ръка. Функция за масаж спомага за циркулацията на кръвта домашни любимци и здравето им. 100% чисто нов качествОцвет : жълто, синьо, Розовыйматериал : силикон Размер на опаковката : 8.3 Смупаковка включва : 1 * Масажна четка и продуктова Фотография.