2 бр. Аналогов дръжка за захващане на палец, Капачка за джойстик за дистанционно управление на безжични контролери Dualsense, Нескользящая Силиконова Защитно покритие ?
  • New

2 бр. Аналогов дръжка за захващане на палец, Капачка за джойстик за дистанционно управление на безжични контролери Dualsense,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Подобри комфорт и сцепление】 : Калъф за дръжки за захващане на палеца е изработен от водоустойчив силикон с висока плътност, което осигурява превъзходно сцепление, производителност и комфортТе ще намалят габаритните умората на китката и ще направят кожата на вашето контролер приятна. 【Перфектна защита 】 : нескользящая силиконова защитна капачка, дръжки, защищающая люлеещ се стол от износване.Ви осигурява по-висока точност и чувствителност при игра на някакви игри. 【Подкрепа модел】 Силиконова дръжка за захващане на палеца за контролери PS5/PS4/PS3/PS2, Xbox One/Xbox 360 /WII u/Nintendo Switch PRO.Те са достатъчно красиви и гъвкави , за да отговарят на джойстикам с различни размери .Най-добрите подаръци за любителите на игри. 【Проста и ясна инсталиране на】 : Завъртете защитно покритие вътре, а след това намалете си, за да заобикалят аналогов джойстик. 【Изискана опаковка и услуги】 : 1 чифт (2 броя) аналогов Силиконов калъф-люлеещ се стол за палеца на безжичния контролер.Ние ви предлагаме приятелско обслужване 7*24.Ако имате някакви въпроси по отношение на покрива джойстик, моля, свържете се с нас по електронната поща. 【Подобри комфорт и сцепление】 : Калъф за дръжки за захващане на палеца е изработен от водоустойчив силикон с висока плътност, което осигурява превъзходно сцепление, производителност и комфорт.Те ще намалят габаритните умора на китките, дланите и подчертават красотата на кожата вашия контролер 【Перфектна защита】 : нескользящий силиконов защитен калъф за писалка, който предпазва люлеещ се стол от износване.Ви осигурява по-висока точност и чувствителност, когато играете на всички игри 【Поддържаща модел】 Силиконова дръжка за захващане на палеца за контролери PS5/PS4/PS3/PS2, Xbox One/Xbox 360 /WII u/Nintendo Switch PRO.Те са достатъчно красиви и гъвкави , за да отговарят на джойстикам с различни размери .