Подвижна Захватный инструмент Reacher със Сгъваем захватным устройство 2,32 инча, Въртящ се зъби, за да се улесни преместване на Горния захват за събиране на боклука (си?
  • New

Подвижна Захватный инструмент Reacher със Сгъваем захватным устройство 2,32 инча, Въртящ се зъби, за да се улесни преместване

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【2 опаковки-Удобен захватный инструмент】 е Изработена от лека алуминиева сплав, което го прави сверхпрочным и трайнаИзползвайте този инструмент за улавяне с голям радиус на действие, за да лесно да се събере малки предмети на разстояние или в труднодостъпни места, което значително улеснява събирането консумативи за инвалиди.Пръчка за пълнене на чашите.Подарък след операцията.Хората с артрит и синдром на сърдечна катетеризация на сърцето могат лесно да използват този продукт. 【СВЕРХДЛИННЫЙ обхват на промоцията на】 Добавя 32 инча, недостъпни за подбор на елементи с пол, най-горния рафт, градинска поляна, кошчета за боклук, за мебели или на други трудно достъпни места.Това улеснява почистването и събиране на отпадъци, така че никога няма да си цапат ръцете, за почистване на околната среда от отпадъци. 【Сгъваем дизайн】 Сгъваем дизайн, удобен и лек, лесен за носене на открито, също могат да бъдат събрани в гардероба, за да направите домашна обстановка, по-чист и красив. 【Супер за улавяне】 с гумена текстура в двата края, лесно улавя елементи с тегло 3-5 кг, не отпадане на техните, лесно се управлява с натискане на спусъка.Максимален отвор нокът е 4 инча / 100 мм, което позволява лесно да заснемат различни предмети. 【Въртящи и гумен брадичката】 Брадичката може да се върти на 360 градуса, със стъпка 90 за използване на вертикални и хоризонтални трудно достъпни места. 【2 опаковки-Удобен захватный инструмент】 е Изработена от лека алуминиева сплав, което го прави сверхпрочным и трайна.Използвайте този инструмент за улавяне с голям радиус на действие, за да лесно да се събере малки предмети на разстояние или в труднодостъпни места, което значително улеснява събирането консумативи за инвалиди.Пръчка за пълнене на чашите.Подарък след операцията.Хората с артрит и синдром на сърдечна катетеризация на сърцето могат лесно да използват този продукт.