Бутони за общуване с кучето ChunHee, Набор от бутони за разговор с куче, Обучение на Бутона за разговор с кучето, Бутон запис-за 30 секунди, комплект от 4 (батерии в компле?
  • New

Бутони за общуване с кучето ChunHee, Набор от бутони за разговор с куче, Обучение на Бутона за разговор с кучето, Бутон запис-за

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Бутон за разговор с кучето 】 Бутон за запис с едно куче - интересен инструмент за комуникацияЗапис на всяко съобщение или команда, за да многократно да тренирате кучето си и да се научи я да изразят своите мисли. бутони с различни цветове, можете да използвате като опции за различни тренировки. 【Опростяване на комуникацията】 Подобри взаимодействието между собственика и домашни любимци, с помощта на бутоните за запис на глас.Ще видите колко е умен кучето, тя може да идентифицира нуждите на цвят / състоянието на бутона или на гласа.например, разходка, хранене, посещение на тоалетната, пиенето на вода, забавления и т. Отбележете съответния звук и позволете на кучето да участват в обучението.Моля, проявете към кучето повече търпение.dae с обучението.Моля, проявете към кучето повече търпение. 【Лесна настройка】 Тези уроци думи за бутоните за кучета, за дресура на кучета лесно да персонализирате 1. Натиснете бутона REC, започнете да записвате гласови съобщения, когато чу "звуков сигнал"; 2. Отпуснете бутона REC след приключване на записа, след това вие ще можете да чуете "пиу-пиу"; 3. Натиснете горния бутон, вие ще чуете своя записан глас. 【Висококачествен звук】 Насладете се на силен отлично качество на звука при използване на бутона за разговор за записване на съобщения или фраза!лесен за управление, котка харесва, и домашен любимец не отхвърля собствен глас на собственика.(Копчета леко блестят). 【Забавни подаръци】Бутон с възможност за запис на чудесно за развлечения взаимодействия, томболи, десктоп джаджи, да оставят съобщения, изпращане на своите приятели далеч и така нататък.Най-креативен подарък за рождения ден /празник, оставляющий у вас незабравими спомени!. 【Бутон за разговор с кучето 】 Бутон за запис с едно куче - интересен инструмент за комуникация.Запис на всяко съобщение или команда, за да многократно да тренирате кучето си и да се научи я да изразят своите мисли. бутони с различни цветове, можете да използвате като опции за различни тренировки. 【Опростяване на комуникацията】 Подобри взаимодействието между собственика и домашни любимци, с помощта на бутоните за запис на глас.Ще видите колко е умен кучето, тя може да идентифицира нуждите на цвят / състоянието на бутона или на гласа.например, разходка, хранене, посещение на тоалетната, пиенето на вода, забавления и т. Отбележете съответния звук и позволете на кучето да участват в обучението.Моля, проявете към кучето повече търпение.dae с обучението.Моля, проявете към кучето повече търпение.