Homoyoyo 1 бр. двупластова кутия за бижута обеци кутия за бижута кутия за колие кожени бижута организатор кутия за съхранение на обеци, колие организатор кутия за бижут?
  • New

Homoyoyo 1 бр. двупластова кутия за бижута обеци кутия за бижута кутия за колие кожени бижута организатор кутия за съхранение

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

пу, велурПЪТЕН органайзер за бижута - Удобен пътен калъф за съхранение на големи колекции бижута с множество офиси.КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР за УКРАШЕНИЯ - Изработени от здрав и практически материал.КАЛЪФ за съхранение на обици - благодарение на клона в него може да се съхранява голяма колекция от бижута.КУТИЯ за обеци - тя е лесна за използване със закопчалка на ключалката и ще ви помогне да декорации по подходящ начин.Кутия за съхранение на пръстените-Вграждане на огледало е удобно за носене по всяко време. изкуствена кожа, велур.ПЪТЕН органайзер за бижута - Удобен пътен калъф за съхранение на големи колекции бижута с множество офиси.КУТИЯ-ОРГАНАЙЗЕР за УКРАШЕНИЯ - Изработени от здрав и практически материал.КАЛЪФ за съхранение на обици - благодарение на клона в него може да се съхранява голяма колекция от бижута.КУТИЯ за обеци - тя е лесна за използване със закопчалка на ключалката и ще ви помогне да декорации по подходящ начин.КУТИЯ за СЪХРАНЕНИЕ на пръстените - Вграждане на огледало е удобно за носене по всяко време.Пратката включва 1 х ковчег за бижута Характеристики -Размер : 11,00x11,00x6,00 см/4,32x4,32x2,36 см гривна с цип. - Цвят : Розово-розова кутия за съхранение на бижута. - Материал : изкуствена кожа, велюровый контейнер за бижута. - Кожен материал придава на ковчега за бижута е по-очарователен и елегантен вид. - Строг подбор на материалите, здрава, красива, нежна и трайно подарък кутия за пръстените. - Възможност за съхранение на големи колекции бижута благодарение на футляру за съхранение на ушни игли с множество офиси. - Той е лесен за използване с цип на ключалката и ще ви помогне правилно да се съхранява бижута в кутия-органайзер за бижута. - Проектиран в лек и компактен размер, удобен за носене с кутия за ушни игли.Описание на продукта Чанта за колекция бижута Можете да я вземете със себе си на пътешествие и се добавят любимите си бижута на едно място.