Автоматично рамката на една врата по-близо с датчик без перфорация Lusofie Буря рамката на една врата по-близо, Автоматично рамката на една врата по-близо с разтегател?
  • New

Автоматично рамката на една врата по-близо с датчик без перфорация Lusofie Буря рамката на една врата по-близо, Автоматично

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【самозакрывающаяся вратата】 Подходящ за врати или врати с малко по-силен усилие на затварянеВрати, които се отварят наляво и надясно, дървени и метални врати, жилищни и търговски врати, затваряне на врати, външни/вътрешни врати и противопожарни врати. 【Висококачествени материали】 Антиокислительный, антикоррозийный, без ръжда, стабилен, устойчив на абразия, атмосферостойкий, хидравличен, безшумен, безопасен и многократна употреба. 【многократно използване на 】 обновен 1000g сега е по-стабилна и подходяща за нетната врати, невидими врати, метални врати, врати за сигурност, стъклени врати от алуминиева сплав, вътрешни интериорни врати, двойни плъзгащи се врати, офисни врати, врати, които се отварят наляво и надясно, кухненски врати, врати за баня, дървени и метални врати. 【Без перфорация】 Начин на инсталиране на автоматично доводчика с датчик без перфорация е прост и лесен за експлоатация.Лепилото се нанася без дупки, той е траен и няма да навреди на стената, лесен за монтаж и е с устойчивост на високи температури. 【Лесна употреба】 Просто откъснете един стикер с доводчиком и стикер с плетене на една кука, за да се установи там, където искате (най-добре след залепване на етикети изчакате 24 часа за увеличаване на вискозитета), след това се мотае стоманен кабел на куката. 【самозакрывающаяся вратата】 Подходящ за врати или врати с малко по-силен усилие на затваряне.Врати, които се отварят наляво и надясно, дървени и метални врати, жилищни и търговски врати, затваряне на врати, външни/вътрешни врати и противопожарни врати. 【Висококачествени материали】 Антиокислительный, антикоррозийный, без ръжда, стабилен, устойчив на абразия, атмосферостойкий, хидравличен, безшумен, безопасен и многократна употреба. 【многократно използване на 】 обновен 1000g сега е по-стабилна и подходяща за нетната врати, невидими врати, метални врати, врати за сигурност, стъклени врати от алуминиева сплав, вътрешни интериорни врати, двойни плъзгащи се врати, офисни врати, врати, които се отварят наляво и надясно, кухненски врати, врати за баня, дървени и метални врати.