30 БР. Капак за порта USB тип A, Капачка за защита на порта на преносим компютър от прах, Защита от прах, вода и окисляване, Силиконова капачка от прах за USB тип A (червен)
  • New

30 БР. Капак за порта USB тип A, Капачка за защита на порта на преносим компютър от прах, Защита от прах, вода и окисляване,

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Лек и издръжлив】Малък и нископрофилен дизайн на капачката на USB Type-A привлича вниманието, той е включен в порт USB Type-A и работи с всички устройства с USB порт на Type-A!Той не разрушава оригинален дизайн и целият USB-порт, когато се използва, той е удобен и е трайна 【Цялостна защита】 за Носене USB защитава вашите USB портове от прах, вода, кал, кърпичка, козината на домашни любимци.Ако искате да спрете да записвам скоч към порта на вашето устройство за защита на пристанището, капачка на USB реши проблема, както и прахоустойчив конектор USB Type-A също ще запази стабилността на пристанището и ще попречи на нестандартни вътрешните връзки, едновременно удължаване на срока на експлоатация на вашето устройство. 【Лесна инсталация и извличане на】 Нашата капачка на USB порта Type-A е елегантен контурный надмощие, който идеално се съчетава с външния вид на вашето устройство.Отлитые с висока точност за размера на вашето устройство, прости за използване и извличане на файлове, можете да лесно да поставите и извадите тези USB-прахозащитен мъничета от вашето устройство!. 【Материал премиум-клас】 Тези прахозащитен седалките USB, изработени от висококачествен силикон.Те са трайни и са идеални за защита на USB-порта от прах, поддържане на чистотата на USB-порта, защита от попадане на течности и ръжда. 【Осъществяване】 : Включва 30 покривала за USB-пылезащитных штекеров.Ако имате някакви оплаквания, моля, свържете се с нас навреме, ние ще се свържем с вас в най-кратки срокове. 30 * Прахоустойчив, калъф, USB Type-А. най-Добрият продукт за пестене На време и пари!Спецификации : 1. Име на продукта : Капачка USB порта Type-A 2. Размер : 9 мм * 3,2 мм * 6,1 мм/0.24"( Д * Ш * В) 3. Материал : Висококачествен мек и гъвкав силикон 4. Цвят : червен 5. Функция : Това може да предотврати появата на ръжда от прах, течност и окисляване, поддържа USB порт чиста и трайна 6.