HTLLT Рафтове За Съхранение на Черен Органайзер за Душата Латунная Поставка Плаващи Рафтове с Един Утолщением от Закалено Стъкло Стенен Държач За Съхранение в Банят?
  • New

HTLLT Рафтове За Съхранение на Черен Органайзер за Душата Латунная Поставка Плаващи Рафтове с Един Утолщением от Закалено

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

♥ Добре дошли в Моя магазин, моля не се колебайте да се свържете с мен, ако Имате някакви въпроси ♥ Полк е подходящ за баня, кухня, пералня и т., Организатор и за рафтове в банята осигурява достатъчно място за съхранение на шампоан, средства за измиване на тялото и други стоки от първа необходимост за душата. ♥ Лесен за почистване : Гладки материали, които Не позволяват на мръсотията и прахта се крият.Ще ви трябва само Чиста кърпа, за да лесно да се избърсва и се погрижи за това, за да Кърпи са чисти. ♥ Комплект аксесоари, скрита инсталация Спестява място и се крие оборудване след надеждна инсталация.Поддържайте околната среда Стени в чистота и красота. ♥ Душ-часова са от висококачествен материал с висока здравина и устойчивост на корозия, панел суха и здрава, дишаща вентилация, суха и чиста, не е лесно да се размножават бактерии, здраве. ♥ Добре дошли в Моя магазин, моля не се колебайте да се свържете с мен, ако Имате някакви въпроси. ♥ Полк е подходящ за баня, кухня, пералня и т., Организатор и за рафтове в банята осигурява достатъчно място за съхранение на шампоан, средства за измиване на тялото и други стоки от първа необходимост за душата. ♥ Лесен за почистване : Гладки материали, които Не позволяват на мръсотията и прахта се крият.Ще ви трябва само Чиста кърпа, за да лесно да се избърсва и се погрижи за това, за да Кърпи са чисти. ♥ Комплект аксесоари, скрита инсталация Спестява място и се крие оборудване след надеждна инсталация.Поддържайте околната среда Стени в чистота и красота. ♥ Душ-часова са от висококачествен материал с висока здравина и устойчивост на корозия, панел суха и здрава, дишаща вентилация, суха и чиста, не е лесно да се размножават бактерии, здраве.Надявам се, вие ще Имате приятно пазаруване!♥♥Подробно описание на продукта, Името на вид : Кошница за съхранение на душата / стенни полици за баня / стойка за рафтове за баня Материал изделия : Стъкло + месинг Размер на продукта : Дължина : 64 см Ширина : 12 см Височина : 6 см Тегло на продукта : 1,852 кг Цветова класификация : черен Технология на повърхността : аспиратор месингова тел Монтаж : стенен монтаж, лесна инсталация, вградени винт.