Закачалка за чинии MroMax 7,01U-Образна Закачалка За Плочи От Неръждаема Стомана, Невидима Стена, Куки за Стени, Съвместими Декоративни Плочи, Куки, Държач за съдове, Зла?
  • New

Закачалка за чинии MroMax 7,01U-Образна Закачалка За Плочи От Неръждаема Стомана, Невидима Стена, Куки за Стени, Съвместими

BGN 6.20

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Размера на продукта】 Дължина : 178 мм /7,01" 7-инчов закачалки за чинии, които обикновено се използват с куки или пирони, удобни за надеждно закрепване на закачалки за чинии по стената. 【Висококачествени, здрави материали】 Нашите настолни закачалки изработени от висококачествена неръждаема стомана, и желязо, и повърхността оцинкована.Продуктът притежава предимствата на износоустойчивост, корозионна устойчивост, лесно се поддава на ржавлению или корозия, а също и красив външен вид. 【Уникален дизайн】 Тези настолни закачалки и куки почти незабележими отпред, благодарение на подвижни надлъжна извори.Лесен за използване и здраво се поставя в чиния, без да се притеснявате за това, че тя выскользнет. 【Обхват】 идеален за антични чинии, художествени чинии, пури в ограничени бройки чинии, керамични чинии, фотопластинок, места за хранене чинии, десертни чинии, маруля чинии, коледни чинии и така нататък.Отличен за окачване на чинии за демонстрация. 【Съдържанието на опаковката】 5 бр. х поставка за чинии. 【Размера на продукта】 Дължина : 178 мм /7,01". 7-инчов закачалки за чинии, които обикновено се използват с куки или пирони, удобни за надеждно закрепване на закачалки за чинии по стената. 【Висококачествени, здрави материали】 Нашите настолни закачалки изработени от висококачествена неръждаема стомана, и желязо, и повърхността оцинкована.Продуктът притежава предимствата на износоустойчивост, корозионна устойчивост, лесно се поддава на ржавлению или корозия, а също и красив външен вид. 【Уникален дизайн】 Тези настолни закачалки и куки почти незабележими отпред, благодарение на подвижни надлъжна извори.Лесен за използване и здраво се поставя в чиния, без да се притеснявате за това, че тя выскользнет. 【Обхват】 идеален за антични чинии, художествени чинии, пури в ограничени бройки чинии, керамични чинии, фотопластинок, места за хранене чинии, десертни чинии, маруля чинии, коледни чинии и така нататък.