Kiuimi Набор от прибори за хранене за деца, Лъжици и вилици, 2 комплекта, Идеална лъжица и вилица за обучение на хранене на бебето от 6 месеца, не съдържа бисфенол А, Сгиб?
  • New

Kiuimi Набор от прибори за хранене за деца, Лъжици и вилици, 2 комплекта, Идеална лъжица и вилица за обучение на хранене

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Идеален за етапа на самостоятелно хранене】 набор от лъжици и вилици Kiuimi специално проектиран за безопасно хранене на малко дете на етапа на обучение на приемане на хранаТази посуда за деца може да се огъват на 360 ° без отскок и е подходяща както за дясна, така и с лявата си ръка.Това ще помогне на детето по-добре зачерпывать храна под всякакъв ъгъл и значително ще улесни самостоятелно хранене на бебето. 【Е безопасна за употреба】дизайн и Заоблени краища на вилици и лъжици предотвратява поцарапывание на устата и венците на бебето с помощта на вилица и лъжица. 【Висококачествени материали】 е Изработен от хранително-полипропиленови материали, 100% безопасно за вашето бебе. 【Удобно да】 Ергономична извита дръжка на нашата съдове за деца, покрита с мека гума TPE, която е специално разработена, за да отговаря на малка ръце на вашето дете и да развият проницателност. 【Лесно почистване】 Моля почиствайте преди и след употреба. а нашият набор от лъжици и вилици за деца може да се мие директно в миялната машина.