Калъфка за Хранене GFU, Калъфка за възглавница за Кърмене на Новородените Момчета и Момичета, Мека Калъфка за възглавница за Кърмене, Подходящ за Стандартни Възглав?
  • New

Калъфка за Хранене GFU, Калъфка за възглавница за Кърмене на Новородените Момчета и Момичета, Мека Калъфка за възглавница

BGN 11.39

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Микрофибър ?【Най-добър плат, най-добрият калъф】 калъфка за хранене GFU е направена от висококачествен материал от микрофибър, който са много меки, дишащи и леки.Калъфка топла и приятна за кожата, идеална за студена зима и приятна за нежната кожа на бебето. ?【Тайната светкавица】 се Намира на вътрешната страна на калъфки за хранене minky.Тайната светкавица е скрита от погледа и никога не нарани чувствителна кожа мама и малко дете. ?【Инсталация за секунди】 Благодарение на эластичному волокнистому материал калъф за възглавници за кърмене нанася се за секунди и изчезва в колата и ръчно. ?【Идеална за засаждане】 калъфка за възглавница за кърмене е подходяща за кърмене и възглавници за подкрепа на детето.Това е подходящ за 22.5*18*6 -инчов възглавница за кърмене, тя е лесно да се облича и да стреля. ?【Стоки от първа необходимост за детска стая】Сладък фигура от кожата светлобежов, несъмнено придава изисканост на всяка детска градина, в калъф за хранене от шише GFU moms - отличен избор като подарък за бебето, но също така е подходящ и за татковци. ?【Най-добър плат, най-добрият калъф】 калъфка за хранене GFU е направена от висококачествен материал от микрофибър, който са много меки, дишащи и леки.Калъфка топла и приятна за кожата, идеална за студена зима и приятна за нежната кожа на бебето. ?【Тайната светкавица】 се Намира на вътрешната страна на калъфки за хранене minky.Тайната светкавица е скрита от погледа и никога не нарани чувствителна кожа мама и малко дете. ?【Инсталация за секунди】 Благодарение на эластичному волокнистому материал калъф за възглавници за кърмене нанася се за секунди и изчезва в колата и ръчно. ?【Идеална за засаждане】 калъфка за възглавница за кърмене е подходяща за кърмене и възглавници за подкрепа на детето.Това е подходящ за 22.5*18*6 -инчов възглавница за кърмене, тя е лесно да се облича и да стреля.