Вязаное Одеяло DOOWELL, Уютни и Луксозни Супер Меки Завивки, Леки, Пухкави Завивки за дивана-легло, Подарък за диван (Сметана, 50 x 70)
  • New

Вязаное Одеяло DOOWELL, Уютни и Луксозни Супер Меки Завивки, Леки, Пухкави Завивки за дивана-легло, Подарък за диван (Сметана,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤【 Класическо вязаное одеяло 】Однотонное вязаное вълнена одеяло с ребристыми детайли по краищата, красиво и елегантно декорираниТова одеяло е идеално хармонира с фамилна колекция и може да даде оцветяване всяка стая. ❤【 Многофункционално одеало 】 Това вязаное одеяло е практично, удобно и красиво.Използвайте вязаное одеяло като детски одеала в детската стая, като покривала за дивана в хола или като покривала за легла в спалнята, или можете да го вземете със себе си при пътуване / на пикник. ❤【Мека и уютна】 100% полиестерен микрофибър, не добри.когато при ежедневна употреба. машинно пране със студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в пералнята на по-ниско ниво, ютия с ниско отопление. ❤【 Идея за подарък 】 Внимателно сгънати и перевязанные лента, нашите меки възли одеяла ще станат чудесен подарък за коледните празници, рождени дни, Ден на майката, на приятелките си. ❤【 Машинно пране】 Това одеяло може да се пере в машина, може да се мие в хладка вода с мек почистващ препарат. Забележка : поради резолюция на дисплея на компютъра може да има някои различия в цвета. ❤【 Класическо вязаное одеяло 】Однотонное вязаное вълнена одеяло с ребристыми детайли по краищата, красиво и елегантно декорирани.Това одеяло е идеално хармонира с фамилна колекция и може да даде оцветяване всяка стая. ❤【 Многофункционално одеало 】 Това вязаное одеяло е практично, удобно и красиво.Използвайте вязаное одеяло като детски одеала в детската стая, като покривала за дивана в хола или като покривала за легла в спалнята, или можете да го вземете със себе си при пътуване / на пикник. ❤【Мека и уютна】 100% полиестерен микрофибър, не добри.когато при ежедневна употреба. машинно пране със студена вода, съхраняващ цикъл на сушене в пералнята на по-ниско ниво, ютия с ниско отопление. ❤【 Идея за подарък 】 Внимателно сгънати и перевязанные лента, нашите меки възли одеяла ще станат чудесен подарък за коледните празници, рождени дни, Ден на майката, на приятелките си.