Mesh bag-стръв REEKGET, Ловна Раница, Чанта за широко използваните методи за присаждане на патица, Чанти за по който презасаждане на гъска, Чанти за по който презасаждане н?
  • New

Mesh bag-стръв REEKGET, Ловна Раница, Чанта за широко използваните методи за присаждане на патица, Чанти за по който презасаждане

BGN 7.97

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

многофункционална чанта за съхранение, в която може да се постави подсадные патица, гъска и пуйка или главата-примамки за гъска и патица;Ви е удобно на борда на стръв по пътя на лов или разгражда я у дома си в добър вид.Тъмно-зелената повърхност, добре вписывающаяся в условията за лов и на открито.Окото чанта се използва не само за лов, но и за събиране на всички видове неща, като например баскетбол, футбол, външни съоръжения и така нататък. размер : 47 см * 29 инча (120 см. многофункционална чанта за съхранение, в която може да се поставят примамки за патици, гъски и пуйки или главата-примамки за гъски и патици;.Ви е удобно на борда на стръв по пътя на лов или разгражда я у дома си в добър вид.Тъмно-зелената повърхност, добре вписывающаяся в условията за лов и на открито.Окото чанта се използва не само за лов, но и за събиране на всички видове неща, като например баскетбол, футбол, външни съоръжения и така нататък. размер : 47 см * 29 инча (120 см.