BESPORTBLE 2 бр. Щитове за Протектора Ръкави, Налокотника, Защита за Стрелба с Лък, Нарукавник за Ръка, Лук, Многофункционални Armlets Ръчно изработени Дамски Средновековна ?
  • New

BESPORTBLE 2 бр. Щитове за Протектора Ръкави, Налокотника, Защита за Стрелба с Лък, Нарукавник за Ръка, Лук, Многофункционални

BGN 1.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Средновековни bracers с белезници-ръкавици : те предотвратяват подхлъзване на низа лук, когато можетеРъкав за стрелба с лък : Предоставя своята максимална защита.Сгъстено накладки професионално усвояване на силен удар по време на спортни занимания или тежка работа.Професионална защита на ръцете : Тази защита за ръце компактен и лесен, той е удобен и лесен за носене.Средство за защита от стрелба с лък : предотвратява подхлъзване греди, когато можете.Инструмент : материал, лек и компактен.Чудесен аксесоар за стрелба и обучение в стрелба по спортна стрелба.Списък на пакетите 1 x защита за ръцете за стрелба с лък Характеристики - Материал : воловья кожа - Плат premium абсолютно поддържащи и гъвкава. -Размер : около 22,00 X12,00 X8,00 см /8,65 X4,72 X3,14 инча-не Позволява подхлъзване на низа при стрелба с лък, баскетбол, гандболе, футбол, тенис, бейзбол, крос-фите, баскетбол, вдигане на тежести вдигане на тежести или волейбол, и т. - Вие заслужавате лесна поддръжка при напрегнати движения на ръцете или лактите. - Ергономичен дизайн идеално се справя с удар с комфорт.Описание на продукта Инструмент, който Можете да носите защитно приспособление за стрелба с лък навсякъде.Средновековни bracers с белезници-ръкавица Ръкав на ръка, отличен за всяка дейност, за която се изисква движение на ръцете, което може да доведе до тендинит, включващи стрелба с лък, баскетбол, крос-фит, тежка атлетику, николов, градинарство, дърводелски бизнес, почистване на дома, ковыряние лопата, боядисване, сбиване, хвърляне, доставка, ракетбол, скуош, фехтовка, набор на текст и така нататък.