Кръгъл Метален Знак във формата на Венец Честит Великден с Три Зайци, Жълт Кръг Великденски Декор, Ретро Стенен Метален Изкуство, Старинен Начало Декор за Градина, ?
  • New

Кръгъл Метален Знак във формата на Венец Честит Великден с Три Зайци, Жълт Кръг Великденски Декор, Ретро Стенен Метален Изкуство,

BGN 5.63

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

✔【Материал премиум-клас】 : Кръгла метална табела е изработена от висококачествен алуминий, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба вътре и отвън на помещениятаНе ръждясва и не избледнява. ✔【Различни размери】 : Метален знак има два вида размери на избор.И двата размера са идеален размер като изискана украса за дома. ✔【Лесна инсталация】 : Метална знак е лесно да се установи с помощта на предварително просверленных дупки.Я закрепете с винтове или кабели.Просто отделете няколко минути, за да завършите процеса на инсталация. ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дома, фермерска къща, спалня, хол, трапезария, мъжки пещера, офис, вила, хижа, плажен навес, гараж и магазин. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас. ✔【Материал премиум-клас】 : Кръгла метална табела е изработена от висококачествен алуминий, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба вътре и отвън на помещенията.Не ръждясва и не избледнява. ✔【Различни размери】 : Метален знак има два вида размери на избор.И двата размера са идеален размер като изискана украса за дома. ✔【Лесна инсталация】 : Метална знак е лесно да се установи с помощта на предварително просверленных дупки.Я закрепете с винтове или кабели.Просто отделете няколко минути, за да завършите процеса на инсталация. ✔【Множествено прилагането на】 : най-добрата украса за дома, фермерска къща, спалня, хол, трапезария, мъжки пещера, офис, вила, хижа, плажен навес, гараж и магазин. ✔【Безопасно опаковане】 : Ние използваме картон за опаковане на метални знаци, за да се гарантира, че ще го получи, без да се повреди.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.Материал : Кръгла метална табела е изработена от висококачествен алуминий, който е достатъчно здрав за по-дълга употреба вътре и отвън на помещенията.Не ръждясва и не избледнява.Моля, имайте предвид, че текст може да се добави, а моделът може да бъде персонализирован.Размер : Кръгла метална табела има два вида размери по избор : 9x9 инча (23x23 см) и 12x12 инча (30х30 см).