Поставка за пара палуба, Switch Lite, Сгъваема Поставка-държач, устойчива на плъзгане Регулируема Детска стойка, зарядно устройство, Съвместима с ключ, таблета, мобилен ?
  • New

Поставка за пара палуба, Switch Lite, Сгъваема Поставка-държач, устойчива на плъзгане Регулируема Детска стойка, зарядно

BGN 1.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

¡¾ Запазени порт за зареждане на¡¿Дизайн на запазен порт за зареждане, добре обмислен дизайн, може да се зарежда по време на игра, удобно и практичноДъното е покрито с противоскользящим силикон, а поставка също така има силиконови наслоявания, които ефективно предпазват от подхлъзване. ¡¾ Отвеждане на топлината¡¿ На задната стена докинг станция има вентилационни отвори, които идеално съвпадат с охлаждающими дупки на вашата парна палуби, което позволява да се избегне блокиране на охлаждане дупки парна палубата и да се осигури адекватна вентилация.Позволява ви дълго време да играя със Steam Deck любимите си игри, без да се притеснявате за нагрее прекомерно.Ajitomo превключва на игрова конзола ns за монтиране на стена litie mini monster hu. ¡¾ Адаптивни вид¡¿ Притежателя поставка за пара палубата JSAUX, оборудван с функция за регулиране на ъгъла на наклон, който осигурява регулируеми ъгли : ъгъл на наклона на регулация на 60-75 градуса.Можете да гъвкаво регулиране на ъгъла на наклона на вашата парна палубата, за да намери най-удобен зрителен ъгъл.преносими аксесоари unter rise monster hunter red dragon br. ¡¾компактный и преносим¡¿ Размер в сгънат вид : 3,1 х 4. Сгъваема конструкция, удобна при пътуване и переноске. Малък и компактен, можете да го поставите при прикроватной нощни шкафчета, по желание. ¡¾ Универсална съвместимост ¡¿ Тази док-станция, предназначена не само за Steam Deck, детска поставка JSAUX Steam Deck също е съвместима с Nintendo Switch, Switch Lite, мобилен телефон, таблета Kindle.Ние предлагаме 18-месечна гаранция и 24-часово обслужване на клиентите. ¡¾ Запазени порт за зареждане на¡¿Дизайн на запазен порт за зареждане, добре обмислен дизайн, може да се зарежда по време на игра, удобно и практично.Дъното е покрито с противоскользящим силикон, а поставка също така има силиконови наслоявания, които ефективно предпазват от подхлъзване. ¡¾ Отвеждане на топлината¡¿ На задната стена докинг станция има вентилационни отвори, които идеално съвпадат с охлаждающими дупки на вашата парна палуби, което позволява да се избегне блокиране на охлаждане дупки парна палубата и да се осигури адекватна вентилация.Позволява ви дълго време да играя със Steam Deck любимите си игри, без да се притеснявате за нагрее прекомерно.Ajitomo превключва на игрова конзола ns за монтиране на стена litie mini monster hu. ¡¾ Адаптивни вид¡¿ Притежателя поставка за пара палубата JSAUX, оборудван с функция за регулиране на ъгъла на наклон, който осигурява регулируеми ъгли : ъгъл на наклона на регулация на 60-75 градуса.Можете да гъвкаво регулиране на ъгъла на наклона на вашата парна палубата, за да намери най-удобен зрителен ъгъл.преносими аксесоари unter rise monster hunter red dragon br. ¡¾компактный и преносим¡¿ Размер в сгънат вид : 3,1 х 4. Сгъваема конструкция, удобна при пътуване и переноске. Малък и компактен, можете да го поставите при прикроватной нощни шкафчета, по желание.

Item Type:
Multifunctional Stand
Material:
ABS
Gross Weight:
55g / 1.9oz
Folded Size:
Approx.80 x 105 x 8mm / 3.1 x 4.1 x 0.3in
Package List:
1 x Multifunctional Stand