Пепелници за Цигари, Домашни Пепелници, Декорация на дома, Пепелник, Лилаво Глинен Пепелник, Творчески Титуляр за Пепел във формата на Животно с Капак, Ръчно израбо?
  • New

Пепелници за Цигари, Домашни Пепелници, Декорация на дома, Пепелник, Лилаво Глинен Пепелник, Творчески Титуляр за Пепел във

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Лесен за почистванеТова може да се предотврати превръщането на цигари в пепел или на масата.Пепелник достатъчно голяма, за да побере няколко пушачите.Не само в пепелника, но и уникално бижу.Изискан подарък за пушачи и непушачи, мъже или жени.Изработена от лилава мръсотия, здрав и издръжлив.И тогава, и друг - символ на щастие и късмет, които си струва да се съберат!Този път искам да ви покажа това съкровище! ! !Както можете да видите от снимките, това е много добре.Перфектен стил, изискан дизайн, изящна изработка изработка, наистина редки произведения на изкуството, които си струва събирането! ! !В добро състояние.Като гледам на снимката, можете да видите, че формата е много добра; този прекрасен проект.Има ретро цветове, декорации във формата на малки животни, луксозна художествена пепелник за дома!.Стил : Това изглежда просто, но елегантно, модерно и практично.Вие ще се чувствате очарователна и елегантна.Украса на вашия дом, веранда, кухня, балкон, офис, тераса.Той е много подходящ за ежедневна употреба, хотел, бар, ресторант, улици, кафенета, развлечения на открито или за декорация на дома Материал : лилава глина Цвят : като на снимката Размери : приблизително 14 см х 9,5 см (допуска се отклонение от 1-3 см.) Опаковка : 1 бр. Моля, проверете размера и цвета, преди да купите. Снимки на продукта не включва други стоки, освен пепелници. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Заради някои грешки при ръчно измерване, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите отзиви, ние можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги.