FESHFEN Дълги, Къдрави Кафяви Перуки за Жени, Средно-Кафявите Перуки Средната Част на Синтетични Перука, изработени от Синтетична Коса за Дантели за Дневна партита 26 и?
  • New

FESHFEN Дълги, Къдрави Кафяви Перуки за Жени, Средно-Кафявите Перуки Средната Част на Синтетични Перука, изработени

BGN 13.35

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Какво прави : Взаимозаменяеми перука с дълга коса - това е свеж и модерен перука с очарователен и характерни вълни, които са с лицетоДокато най-уникалната част от дизайна е малко парче дантела в челото и главата е с ръчно изработени на темето.Благодарение на богато ръчна работа волосистая част от предната част на главата на тънък като вафля, което позволява на предния шнурку лесно да се слее с кожата.Спецификация на перука : Дълги къдрави перуки FESHFEN със средна пробором тежат около 165 грама и имат дължина 26 инча.Мрежа за коса на тази перука среден размер, обиколката на която се регулира в рамките на 19-23 см.Отпред има 2 гребена за фиксация, а отзад - 2 каишка за регулиране на размера.Материал за коса : Нашите синтетични перуки, изработени от висококачествени термоустойчиви влакна.Можете да ги намалят, да се измие и да прави къдрене (на апарат) (при температура под 160 ℃ / 320 ℉).Този дълъг вълнообразни перука на пипане, по-мека и гладка, с по-малко спутыванием и косопад.Широко приложение : Този модерен вълнообразни перука е подходящ за всички типове кожа и възрасти.Той е идеален за ежедневието, танцови партита, концерти, cosplay, Хелоуин и т. Ако сте се борят със загубата на коса, това може да бъде добър избор.А също така това е добра идея за подарък на близки и приятели.Обслужване на клиенти : Ако има някакви въпроси относно нашия продукт, можете да се консултирате с нас по всяко време.Или ако продуктът не отговаря на вашите очаквания, ние сме винаги готови да помогнат. 100% гаранция за връщане на парите.

FESHFEN Long wavy middle parting wigs weigh about 165 grams and is 26 inches long. The hairnet of this wig is an average size, whose circumference is adjustable within 19-23 inches. It has 2 combs in front for fixing, and 2 straps in back for size adjusting. :