DOITOOL 4 бр. Ограничител на врати и прозорци, Брави за защита на децата, Безопасно Заключване, алуминиева Дограма, Брави за защита на деца, Автоматично заключване на вр?
  • New

DOITOOL 4 бр. Ограничител на врати и прозорци, Брави за защита на децата, Безопасно Заключване, алуминиева Дограма, Брави

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

алуминиева сплав, гумаАлуминиева ДОГРАМА, БРАВИ, защитени от ДЕЦА - запис на прозореца или на вратата, предотвратява случайното отваряне на прозореца за децата, предпазват от крадец, безопасни и стабилни.БРАВИ ЗА ПЛЪЗГАЩИ се ВРАТИ за СИГУРНОСТ на ДЕЦАТА - Не позволяват на децата да отворите прозореца е твърде широко и създаване на опасност, а също така може да попречи на децата да отварят подвижен стъклен вратата и се обърнат нещата.СИСТЕМА за заключване на вратите, защитени от ДЕЦА - Меки силиконови облицовки за двата крака, които позволяват фиксиране на замъка в рамката на прозореца, без да го уврежда. ЗАЩИТНИ БРАВИ - Не е необходимо пробиване на дупки, не е нужно да инсталирате, просто го закрепете върху рамката и го завъртете бутона.СИГУРНОСТТА на ПРОЗОРЦИ-Дебели материал от алуминиева сплав , подходяща за всички видове плъзгащи се врати и прозорци, ефективно предотвратяване на нещастни случаи, причинени от деца, и неволно отваряне на прозорците при вятър. алуминиева сплав, гума.Алуминиева ДОГРАМА, БРАВИ, защитени от ДЕЦА - запис на прозореца или на вратата, предотвратява случайното отваряне на прозореца за децата, предпазват от крадец, безопасни и стабилни.БРАВИ ЗА ПЛЪЗГАЩИ се ВРАТИ за СИГУРНОСТ на ДЕЦАТА - Не позволяват на децата да отворите прозореца е твърде широко и създаване на опасност, а също така може да попречи на децата да отварят подвижен стъклен вратата и се обърнат нещата.СИСТЕМА за заключване на вратите, защитени от ДЕЦА - Меки силиконови облицовки за двата крака, които позволяват фиксиране на замъка в рамката на прозореца, без да го уврежда. ЗАЩИТНИ БРАВИ - Не е необходимо пробиване на дупки, не е нужно да инсталирате, просто го закрепете върху рамката и го завъртете бутона.СИГУРНОСТТА на ПРОЗОРЦИ-Дебели материал от алуминиева сплав , подходяща за всички видове плъзгащи се врати и прозорци, ефективно предотвратяване на нещастни случаи, причинени от деца, и неволно отваряне на прозорците при вятър.Списък на пакетите 4 x ключалка за плъзгащи се врати Особености - Дебели материал от алуминиева сплав е здрав, подходящ е за всички видове плъзгащи се врати и прозорци, ефективно предотвратяване на нещастни случаи, причинени от деца, и неволно отваряне на прозорците при силен вятър с алуминиева дограма, брави за сигурност. - Не позволявайте на децата да отворите прозореца е твърде широко и създаване на опасност, а също така това може да попречи на децата да отварят подвижен стъклен вратата и обърна позиции около замъка плъзгаща се врата.