Многофункционален Настолен Органайзер за Съхранение, Тава за Бижута, Хранителни Продукти, Козметика, Бяло, Малко двустепенна Тава за Организатор, Малка Квадратна ?
  • New

Многофункционален Настолен Органайзер за Съхранение, Тава за Бижута, Хранителни Продукти, Козметика, Бяло, Малко двустепенна

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Дървен поднос с красиви бели пера дървен фурнир отвътре и отвън със семпъл и модерен стилЧудесен подарък : този красив поднос - перфектен подарък за нов дом или специален подарък за някой, който обича да пие кафе в живота си.Идеален за скринове, тоалетна, плотове, за съхранение в кутии или на рафтове и т., Компактен дизайн, този на тавата за съхранение достатъчно голям, за да побере нещата, без да заема прекалено много място на бюрото.Многофункционален : използва се като чинии за храна или за съхранение на козметика, четки за грим, продукти за здраве и красота, бижута и други стоки от първа необходимост в банята, като топки памук, тампони или средства за грижа за очите. Многофункционален : използва се като чинии за храна или за съхранение на козметика, четки за грим, продукти за здраве и красота, бижута и други стоки от първа необходимост в банята, като топки памук, тампони или средства за грижа за очите. Дървена тава с красиви бели пера дървен фурнир отвътре и отвън е по прост и елегантен стил. Компактен дизайн, този на тавата за съхранение достатъчно голям, за да побере нещата, без да заема твърде много място на скрин. Идеален за скринове, тоалетна, плотове, чекмеджета или рафтове за съхранение и т. Чудесен подарък : този красив поднос - перфектен подарък за нов дом или специален подарък за тези, които обичат да пият кафе в живота си.Спецификация : Функции : Многофункционален : използва се като чинии за хранене или организиране на грим, четки за грим, продукти за здраве и красота, бижута и други предмети от първа необходимост за баня, като топки памук, тампони или средства за грижа за очите.Дървен поднос с красиви бели пера дървен фурнир отвътре и отвън със семпъл и модерен стил.Компактен дизайн, този на тавата за съхранение достатъчно голям, за да побере нещата, без да заема прекалено много място на бюрото.

Features:
Multi-purpose:
used as a food plate or organizing cosmetics, makeup brushes, health and beauty supplies, jewelry and other bathroom essentials such as cotton balls, swabs or eye care items.
The wooden tray has beautiful white washable wood veneer inside and outside, with simple and fashionable style. :
Space saving design, this storage tray is big enough to hold your items without taking up too much space on your dresser. :
Perfect for dressers, toilet top, countertop, drawer or shelf storage etc. :
A great gift:
this beautiful tray is the perfect housewarming gift, or a special gift for someone who likes drinking coffee in your life.
Specification:
Material:
Wood
Weight:
Approx.198g/ 7oz
Size:
Approx.20*20cm/ 7.9*7.9in
Color:
White
Package List:
1 * Tray:
Note:
Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding.: