3 бр. за Пръстени От Сплав, Държач за Сервировочного Ястия, Магазини Маса, Домашен Гривна, Захар Златното Колие За Рожден Ден, Подаръци във формата На Листа, Суета, Кл?
  • New

3 бр. за Пръстени От Сплав, Държач за Сервировочного Ястия, Магазини Маса, Домашен Гривна, Захар Златното Колие За Рожден Ден,

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Сладко ястие : Прекрасен поднос за сватба, годеж, Свети Валентин, годишнина, рожден ден, Коледа или деня на майкатаТитуляр чинии Тава за съхранение на Мини-пръстени за тави Формата на тавата за съхранение : чинията е направена от висококачествен материал, който може да се използва многократно.Пръстеновидна плоча : УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - дизайн, нагоре нейната популярност.Мини-тава : дизайн, подчертава неговата популярност.Ястие за украшения от сплав на злато : лесно се дръжте с пръстен, панделка за коса и т. Сладко ястие : Прекрасен поднос за сватба, годеж, Свети Валентин, годишнина, рожден ден, Коледа или деня на майката.Титуляр чинии Тава за съхранение на Мини-пръстени за тави Формата на тавата за съхранение : чинията е направена от висококачествен материал, който може да се използва многократно.Пръстеновидна плоча : УНИКАЛЕН ДИЗАЙН - дизайн, нагоре нейната популярност.Мини-тава : дизайн, подчертава неговата популярност.Ястие за украшения от сплав на злато : лесно се дръжте с пръстен, панделка за коса и т. Предпоставка включва 1 х тава за съхранение Характеристики-Изработен от висококачествен материал, който може да се използва многократно. - Може да се превърне в чудесна украса за дома. - Размер : около 12 x 3 x 12 виж - Цвят : златист. - дизайн, нагоре популярността му. - Материал : Сплав. - Лесно се дръжте с пръстен, панделка за коса и т. - Добър тава за сватба, годеж, Свети Валентин, годишнина, рожден ден, Коледа или деня на майката.Информация за стоки, десертно блюдо Е мини-ястие, произведено с отлична изработка от сплав и е с форма на лист. мини-тава Не подценявайте малка чиния, от нея може да поставите различни малки неща, например, няколко пръстени, обици, ключове и др за вашия дом масата.