Alipis 3 бр. Настолна четка за Баня за Вода, Организаторите за Кръгли Чинии, Поставки за Самобръсначка, Поставка За Четки, Памук Домашен Органайзер, Шкафове За Съхранен?
  • New

Alipis 3 бр. Настолна четка за Баня за Вода, Организаторите за Кръгли Чинии, Поставки за Самобръсначка, Поставка За Четки,

BGN 5.79

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

ПОСТАВКА за ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ, БЕЗ ПРОБИВАНЕ - Дори ако повърхността е замърсена, моля, почистете я с шкурка и изплакнете с водаОРГАНАЙЗЕР за ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА за ЗЪБИ - Държач за четка за зъби запазва четка за зъби, чисти и предпазва от контакт с четка за зъби;. СТЕЛАЖИ за съхранение В банята - на Практика не изисква поддръжка : държач за четка за зъби от диатомита може да служи дълго време и на практика не се нуждае от почистване.Държач за четка ЗА зъби ЗА двойки - подходящ размер, той не ще отнеме много повече места, ще направи вашата баня организирани.ПОСТАВКА за ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за БАНЯ - Организаторите за четка за зъби - Подходящ за бани и тоалетни, тъй като те ефективно запазват сухота.ПОСТАВКА за ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ, БЕЗ ПРОБИВАНЕ - Дори ако повърхността е замърсена, моля, почистете я с шкурка и изплакнете с вода.ОРГАНАЙЗЕР за ЕЛЕКТРИЧЕСКА ЧЕТКА за ЗЪБИ - Държач за четка за зъби запазва четка за зъби, чисти и предпазва от контакт с четка за зъби;. СТЕЛАЖИ за съхранение В банята - на Практика не изисква поддръжка : държач за четка за зъби от диатомита може да служи дълго време и на практика не се нуждае от почистване.Държач за четка ЗА зъби ЗА двойки - подходящ размер, той не ще отнеме много повече места, ще направи вашата баня организирани.ПОСТАВКА за ЧЕТКА ЗА ЗЪБИ за БАНЯ - Организаторите за четка за зъби - Подходящ за бани и тоалетни, тъй като те ефективно запазват сухота.Пратката включва 3 х притежателите за четка за зъби Характеристики - просто избършете с чиста влажна кърпа, багажник за съхранение в банята. -Изящна изработка, гладка повърхност, без чеп, лесна за използване стойка за сушене с четка за зъби. - Материал : Диатомитовые стелажи за съхранение на четка за зъби. - Размер : около 4,00 X4,00 X3,00 см/1,57 X1,57 X1,18 инча Организаторите за четка за зъби. - Вие ще получите 3 бр.