Ipetboom 5 бр. Среда Миещи Легла За Почивка на Мишката Зимна Коледна Пещера за Хамак Място за Чинчила Аксесоари за Лосове Форма Плюшен Морско Свинче Клетка За Спане на Х?
  • New

Ipetboom 5 бр. Среда Миещи Легла За Почивка на Мишката Зимна Коледна Пещера за Хамак Място за Чинчила Аксесоари за Лосове Форма

BGN 25.52

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подвесная легло за хамстери : Подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, таралежи, чинчили и много другиДизайн гнезда едновременно забавен и креативен.Легло-палатка за хамстери : гнездо за почивка на домашни любимци - това е много удобно скривалище за малки домашни любимци, и те ще се чувстват като у дома си.Легло за спане със заек : да Гнездо за сън с домашни любимци, с подходящ размер и да не заема твърде много място.Лек и лекота на движение.Неща за морско Свинче : Можете да сложите малко гнездо за сън на вашия домашен любимец на пода на дома си като на гнезда за спане на вашия домашен любимец, за поддържане на чистотата на пода.Коледа е убежище за хамстери : Това е гнездо за почивка на домашни любимци не заемат твърде много място в клетката, но все пак ще осигури си достатъчно уединение и пространство за движение.Списък на пакетите 5 x Гнездо за хамстер Характеристики -Гнездо за почивка на домашни любимци, произведени от топли материали.Топли възглавници и ще осигури на вашия домашен любимец комфорт и топлина.вашият домашен любимец се спестява от увреждане пещерную легло таралеж. -Цвят : Червен легло за плъхове - Това е по-удобно легло за вашия домашен любимец, така че вашето скъпо малко създаване може да спи в топла домашна яслите за хамстери. -Гнездо за домашни любимци - това е много удобно скривалище за малки домашни любимци, и те ще се чувстват като у дома си в топла къща. -Подходящ за повечето малки домашни животни, като хамстери, таралежи, чинчили и много други.Дизайн на гнездото - това е едновременно забавна и креативна легло за почивка заек. -Материал : Памук къщичка за таралеж -Стилен дизайн и ярки цветове, уютно креватче за домашни любимци ще направят вашата къща за белочки по-интересно. Размер (L) : 15,00 X15,00 X10,00 см / 5,89 X5,89 X3 морско свинче.