Комплект за Летателна клетка за Клетки, Птичья Клетка, Дишаща Переноска за Пътуване, Птичья Клетка с Кормушкой и Поилкой, Малка Домашни Птици, Пластмасови Къщата, К?
  • New

Комплект за Летателна клетка за Клетки, Птичья Клетка, Дишаща Переноска за Пътуване, Птичья Клетка с Кормушкой и Поилкой,

BGN 38.95

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Вентилация : Птичья клетка не ще загораживать светлинаТака че вътрешната част на вашата клетка за клетки трябва да бъде ярко осветена, така че по всяко време да следи передвижениями вашите неразлучников.Лека и портативна : класическа винтажную клетката, която лесно се закача или да носят със себе си, могат да се вземат с птици, на разходка, на ветеринар или на други места.Четири-пияница вентилация : клетката и включва 1 * дръжката на вратата, 3 * подсилена с подложки за краката, 2 * пластмасови чаши, 1 * лъжичка за хранене и 1 * поставка за разходки - това е достатъчно, за да задоволи обичайните нужди на хранене.Размер на продукта (приблизително) : диаметър 33 см/12,99 инча, височина 65 см/25,59 инча, препоръчва се за конуров, какаду, квакерите, касиков, ара, какаду, лори и други папагали.Свалящ комбинация на инсталацията : инсталация на една Проста операция, лесен за почистване или се сгъва, когато не се използва, не заема място. Гъвкавост : Осигурява удобно спално място за вашия домашен любимец. Подходяща за клетки за птици, клетки за домашни любимци.Име на продукта : клетка за птици Материал : high-performance инженеринг пластмаса размери на продукта : около 33 * 33 * 65 см /12.59 Размер на опаковката : около 35 * 35 * 15 см / 13.90 Характеристики : широк дизайн на вратите, висока база, самоустанавливается, лесно се пренася Подходящ за : Препоръчва се за конуров, папагали, квакерите, касиков, ара, попугаек-попуганок и други птици. Забележка : Цветовете на някои аксесоари са избрани на случаен принцип. Преди покупка, моля, проверете цвета и размера. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Поради различни монитори, моля, обърнете внимание, че може да се появи малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, при ръчно измерване на размера може да има малка грешка, моля нека това е, благодаря.