12 Бр. Брави За Клетка За Клетки, Метална Врата На Замъка За Клетки За Домашни Любимци, Скоба, За Да Се Измъкне, Което Предотвратява Задействането На Нокът, Аксесоари ?
  • New

12 Бр. Брави За Клетка За Клетки, Метална Врата На Замъка За Клетки За Домашни Любимци, Скоба, За Да Се Измъкне, Което Предотвратява

BGN 0.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

заключване клетка за клеткитеКлючалката на вратата на клетка за клетки, изработени от желязо, което е трайна и трудно е деформиран.Чудесен процес, на повърхността се полира, и за нея трудно заржаветь.Закопчалката клетка за клетки не позволява на птиците себе отвори вратата на клетката.Тя се използва широко и може да се използва не само в птичи клетки, но и в други клетки.Компактен и лек, не се нуждае от ключ, лесен за инсталиране и лесен за използване. Ключалката на вратата на клетка за клетки, изработени от желязо, което е трайна и трудно е деформиран. Обтегач клетка за клетки не позволява на птиците себе отвори вратата на клетката. Тя се използва широко и може да се използва не само в птичи клетки, но и в други клетки. Компактен и лек, не е необходимо в ключа, лесен за инсталиране и използване. Чудесен процес, на повърхността се полира, и за нея трудно заржаветь.

Item Type :