DOITOOL Вятърни Свирки На Открито, 1 бр., Играчка за домашния Папагал, Креативна Висулка във формата На Петолъчна Звезда, Вятърни Камбанки, Аксесоари за домашни Птици, Д?
  • New

DOITOOL Вятърни Свирки На Открито, 1 бр., Играчка за домашния Папагал, Креативна Висулка във формата На Петолъчна Звезда,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Позволява на птиците да има повече място за движение и физически упражненияИзработен е от материал, практично и безопасно за птици.Идеален за всички видове малки и средни папагали.Този вид висящи играчки с папагала е модерен и атрактивен, който веднага ще привлече вниманието птици.Страхотна подвесная играчка, която насърчава веселбата, равновесие и физическите упражнения.Позволява на птиците да има повече място за движение и физически упражнения.Изработен е от материал, практично и безопасно за птици.Идеален за всички видове малки и средни папагали.Този вид висящи играчки с папагала е модерен и атрактивен, който веднага ще привлече вниманието птици.Страхотна подвесная играчка, която насърчава веселбата, равновесие и физическите упражнения.Описание на Този предмет е изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.С ярки цветове, които са визуално привлекателни за домашни любимци.Това е идеалната детска площадка за вашия малък папагал, жующего, любов, приключения и готови да се изследват.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : ратан. - Размер на около 14,5x3x8,5 см - Произведен от материал, практично и безопасно за птици. - Този тип висящи играчки с папагала е модерен и атрактивен, който веднага ще привлече вниманието птици. - Идеален за всички видове малки и средни папагали. - Позволява на птиците да има повече място за движение и физически упражнения. - Отлична подвесная играчка, която насърчава веселбата, равновесие и физическите упражнения.Пратката включва 1 х висулка.