Happyyami 3 Серии Голубятня Изкуствени Птици Аксесоари за Хамстери Ar Аксесоари Яйчни Гнезда Инкубационная кутия за Гълъби Къщичка за Хамстери Пещера Саксии за Миролюб?
  • New

Happyyami 3 Серии Голубятня Изкуствени Птици Аксесоари за Хамстери Ar Аксесоари Яйчни Гнезда Инкубационная кутия за Гълъби

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Купички за миролюбивия контакти : висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен животКлетка за хамстери : Само в нея има три палмови легла и три пластмасови гнездо.Къща-легло за папагали : материал и дълготрайност може да спечели любовта на птиците.Убежища за миролюбивия кутии : Могат да се използват за къщи, магазин за домашни любимци, яйцефабрики, зоологическа градина и други, които се нуждаят места.Носилката за папагал в клетка : Пластмасови гнезда са трайни и износостойки, служат на целия срок на служба.Купички за миролюбивия контакти : висококачествен материал, който има дълъг експлоатационен живот.Клетка за хамстери : Само в нея има три палмови легла и три пластмасови гнездо.Къща-легло за папагали : материал и дълготрайност може да спечели любовта на птиците.Убежища за миролюбивия кутии : Могат да се използват за къщи, магазин за домашни любимци, яйцефабрики, зоологическа градина и други, които се нуждаят места.Носилката за папагал в клетка : Пластмасови гнезда са трайни и износостойки, служат на целия срок на служба.Кръст Бод Пакет включва 3 x Гнездене за птици 3 x Пластмасови гнезда Характеристики - Цвят : Боядисана легло за папагал за клетките. - Материал : Длан, пластмасови чаши за миролюбивия гнезда. - Размер : прибл.55 инча Гълъбите на гнездото. - Специално разработен за гълъби, колибри, голубятен и други птици wood птица. - Тази подложка за дланите ще създаде уютна обстановка за вашия домашен пилешки къща. - Само на гнездене за отглеждане на птици има три палмови гнездовушки и три пластмасови гнездо. - Избран материал от премиум-клас, който е максималният срок на експлоатация жердочки за миролюбивия кутии. - Направи си сам удобно и топло гнездо за любимите си аксесоари за хамстери.Информация за продукта врабче търсите практична подложка за вашите птици?Искате да създадете благоприятни условия за вашите домашни птици?Ако отговорът ви е "да", моля, елате и погледнете този продукт.