Happyyami Кутия За Хранене на Папагали 8 бр. Ясла за храна за Птици, Купа за храна за Птици Чаша Бяла Купа За Птици Пиенето за Птици, А за Птици Диспенсер Ясла Подвесная Яс?
  • New

Happyyami Кутия За Хранене на Папагали 8 бр. Ясла за храна за Птици, Купа за храна за Птици Чаша Бяла Купа За Птици Пиенето

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

8 бр ясла за папагали, птичья клетка, контейнер за храна, опаковка, пластмасова кутия за хранене.Притежателят на храна за птици Контейнер за Папагал Ара Пор, Попугайчика Какаду, Вълнисто Попугайчика.Лесно се отстранява и се изпълва с,, добри помощници за съдържанието на домашен любимец. идеален за всички видове малки птици/папагали, вълнообразни попугайчиков, какаду, божури и т. е Изработен от полипропиленови материал, безопасен за здравето и е трайна. ясла за папагали, птичья клетка, контейнер за храна, опаковка, пластмасова кутия за хранене.Характеристики - Цвят : бял - Материал : пластмаса - Размер : 21,5x9x6,5 см, 8,45x3,54x2, 55 инча Предпоставка включва 8 бр. x кутии за хранене на папагали.