20pcs Чаша-Клетки, Хранилки за Птици, Купа За Храна на Птиците Подвесная Чаша за Вода, За Купа За Храна за Папагали Пластмасова Чаша За Хранене на Папагали Ясла за клет?
  • New

20pcs Чаша-Клетки, Хранилки за Птици, Купа За Храна на Птиците Подвесная Чаша за Вода, За Купа За Храна за Папагали Пластмасова

BGN 14.85

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

По-лесно хранене : Благодарение на откритата конструкция и голям капацитет на ясла за птиците е по-добре задържа храна и осигурява лесен достъпА чаша за хранене на птици, лесно се мият с вода, вие не губите много време в миене.Практически купа : Тези чаши за хранилки за птици може да се използва широко за хранене на гълъби, папагали и други дребни птички, които също могат да украсят птица клетка. Общо 20 парчета : В комплекта на 20 броя хранилки за птици, както и голям брой ще задоволи всички ваши нужди в замяна.Може да се използва не само като чаши за семена, но и като бутилки за вода.Висококачествен материал : Купа за храна за птици е изработена от висококачествена пластмаса, която едва ли ще се разбие и се отличава с голяма устойчивост при връчване на клевании птица.Лесна инсталация : Лека по тегло и компактен размер, тази чаша за вода могат да бъдат удобно поставени на всяка надморска височина. За по-лесно хранене : Благодарение на откритата конструкция и голям капацитет, чаша за хранене може да е по-добре да задържа храна за птици и осигурява лесен достъп. Практически купа : Тези чаши за хранилки за птици може да се използва широко за хранене на гълъби, папагали и други дребни птички, които също могат да украсят птица клетка. Общо 20 парчета : В комплекта на 20 броя хранилки за птици, както и голям брой ще задоволи всички ваши нужди в замяна. Висококачествен материал : Купа за храна за птици е изработена от висококачествена пластмаса, която едва ли ще се разбие и притежава голяма устойчивост при връчване на клевании птица. Лесна инсталация : Лека по тегло и компактен размер, тази чаша за вода могат да бъдат удобно поставени на всяка надморска височина.Спецификация : Тип на продукта : Купа за птичия фураж Материал : Пластмаса Приложение : За гълъби, папагали и други дребни птички.

Item Type:
Bird Food Bowl
Material:
Plastic
Application:
For pigeons, parrots and other small birds.
Weight:
Approx. 480 ~ 580 g / 16.93 ~ 20.46 oz
Package List:
20 x Bird Food Bowl :