Pssopp Влажна, Суха Чанта за Филтър на Пелени, да Пере Непромокаеми Бебешки Пелени джоб, Чанта за Съхранение на Пелените за Пътуване, Бански костюми, Влажни или Сухи Др?
  • New

Pssopp Влажна, Суха Чанта за Филтър на Пелени, да Пере Непромокаеми Бебешки Пелени джоб, Чанта за Съхранение на Пелените

BGN 16.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Удобна чанта за мокри неща с цип】 Всяка чанта за мокри неща с удобен цип и пуговицей, която може да оттегли или да се мотаеСветкавици ви позволяват удобно да се получи и сгъваеми елементи, които трябва да се съхраняват.Тази нажимная бутон улеснява переноску или закрепване на тази чанта за съхранение към колички, детски колички, детски колички, или някъде другаде. 【Отличен за пътуване】Можете да съхранявате своите чисти или мръсни дрехи, бебешки пелени, бельо, чорапи, бански костюми, след басейна или плажа, спортни дрехи, след тренировка и други неща, това ще ви донесе голямо удобство!Също така е идеален подарък за душата на детето си!. 【Чанта за влажни сушене】 Две отделения с цип за съхранение на влажни и сухи неща, чисти и мръсни неща отделно, което е удобно за организиране на съхранение.Може да се използва като пътен опаковъчен куб за сгъване на дрехи в куфар, а също и като чанта за дрехи. 【Водоустойчива чанта за памперси】 Водоустойчива чанта за памперси : Вътрешна част от тези торбички за събиране на детски памперси е направена от висококачествен водоустойчив материал TPU.Това може ефективно да предотврати вытекание течност от пакет за съхранение.По този начин лесно можете да сложите суха или влажна предмети в тези чанти-лотария. 【Екологично чисти материали】 за многократна употреба, водоустойчив, може да се пере в машина, преносим, лек, предлага се с дръжка, за да може лесно да вдигне чантата си или цаката. 【Удобна чанта за мокри неща с цип】 Всяка чанта за мокри неща с удобен цип и пуговицей, която може да оттегли или да се мотае.Светкавици ви позволяват удобно да се получи и сгъваеми елементи, които трябва да се съхраняват.Тази нажимная бутон улеснява переноску или закрепване на тази чанта за съхранение към колички, детски колички, детски колички, или някъде другаде. 【Отличен за пътуване】Можете да съхранявате своите чисти или мръсни дрехи, бебешки пелени, бельо, чорапи, бански костюми, след басейна или плажа, спортни дрехи, след тренировка и други неща, това ще ви донесе голямо удобство!Също така е идеален подарък за душата на детето си!.