Зарядно устройство за контролер DinoFire Xbox One, поставка за зарядното устройство за контролер Dual One S/One X, докинг станция за зарядно устройство за дистанционно игрален к?
  • New

Зарядно устройство за контролер DinoFire Xbox One, поставка за зарядното устройство за контролер Dual One S/One X, докинг

BGN 10.76

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Високоскоростно зарядно устройство за контролера на XBOX ONE】 За пълно зареждане на две напълно разряженных контролери едновременно отнема само 3-4 часа, зарядно устройство, Xbox One бързо ще ви върне на играта 【Led индикатор】 Зарядно устройство за xbox автоматично ще прекрати зареждането, след пълно зареждане; Червен индикатор за зареждане; Зелен led - пълно зареждане; Просто инсталирайте контролер на зарядното устройство, без да се налага опити да отстраните батерията. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Когато не играете, просто инсталирайте гейм контролер за Xbox One на зарядната станция, и той ще започне да се зарежда автоматично, без източване на батерията блок. 【- ДЪЛГИЯТ живот на батерията】 2 комплекта акумулаторна NI-MH батерии xbox one за по-продължително възпроизвеждане. 【Малък червен индикатор за зареждане; Зелен led - пълно зареждане; Просто да поставите контролера в зарядното устройство, без да се налага опити да отстраните батерията. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 Когато не играете, просто инсталирайте гейм контролер за Xbox One на зарядната станция, и той ще започне да се зарежда автоматично, без източване на батерията блок. 【- ДЪЛГИЯТ живот на батерията】 2 комплекта акумулаторна NI-MH батерии xbox one за по-продължително възпроизвеждане. 【МАЛЪК и преносим】 Това е двойно зарядно устройство за Xbox One спестява място, портативно, лесно и компактно.