BESTOYARD 50 бр. Великденски Морков Украса, Медальони с Фиксирана Облегалка от Смола, Бижута направи си САМ, Калъф за Телефон, Аксесоари За Коса, Картички За Scrapbooking, Велик?
  • New

BESTOYARD 50 бр. Великденски Морков Украса, Медальони с Фиксирана Облегалка от Смола, Бижута направи си САМ, Калъф за Телефон,

BGN 2.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Чудесен подарък със собствените си ръце, за приятели, влюбени двойки или семейство, те ще го направятКрасива и интересна декорация от моркови ще ви помогне да получите удоволствие от diy и мине скучно време. изработен е от мека смола, сигурно и е трайна и може да ви служи дълго време. Малък и нежен, светъл и нежен, не избледняват и не се повреждат лесно, и може да продължи дълго.Светъл морков дизайн допринася за създаването на модерен и оживена атмосфера и може да ви добро настроение.Чудесен подарък със собствените си ръце, за приятели, влюбени двойки или семейство, те ще го направят.Красива и интересна декорация от моркови ще ви помогне да получите удоволствие от diy и мине скучно време. изработен е от мека смола, сигурно и е трайна и може да ви служи дълго време. Малък и нежен, светъл и нежен, не избледняват и не се повреждат лесно, и може да продължи дълго.Светъл морков дизайн допринася за създаването на модерен и оживена атмосфера и може да ви добро настроение.Описание 50шт Великденски морков декорации от смола с фиксирана облегалка, Висулки, бижута за телефон "Направи си сам", Аксесоари за коса, Изготвяне на карти за scrapbooking, Великденски декор Характеристики - Цвят : различни цветове.- Материал : смола;- Размер : около 2, 80 X1, 00 X0.- Цвят : Различни цветове.- Размер : 2,8 х 1 см; Опаковка включва 50 х декоративни елементи от смола.