DOITOOL 3 бр., Парцал за Стеганого Одеяла, Кърпа за Автомобил, Дом Парцал за Отстраняване на Власинките, Дръжка, Парцал, Инструмент За Почистване, Инструмент За Избърсва?
  • New

DOITOOL 3 бр., Парцал за Стеганого Одеяла, Кърпа за Автомобил, Дом Парцал за Отстраняване на Власинките, Дръжка, Парцал,

BGN 2.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Eliminador De Pelusa : е Изработена от материали, безопасни и със срок на службаАвтомобилна парцал : Добра здравина, силна еластичност и еластичен материал, е добра гъвкавост и лесно да се прекъсне.Средство за премахване на купчина с дрехи на Дръжката на инструмента бързо да почиства големи повърхности.Средство за премахване на пух : средство за избърсване на прах от килима ви позволява да стигнете до различни области, за да почистите вашето одеяло.Мокет и взбивалка за килими : Мултифункционален домакински, за изсушаване на одеяла, за почистване на сиви мека мебел, чаршафи, завеси, спално бельо от прах.Eliminador De Pelusa : е Изработена от материали, безопасни и със срок на служба.Автомобилна парцал : Добра здравина, силна еластичност и еластичен материал, е добра гъвкавост и лесно да се прекъсне.Средство за премахване на купчина с дрехи на Дръжката на инструмента бързо да почиства големи повърхности.Средство за премахване на пух : средство за избърсване на прах от килима ви позволява да стигнете до различни области, за да почистите вашето одеяло.Мокет и взбивалка за килими : Мултифункционален домакински, за изсушаване на одеяла, за почистване на сиви мека мебел, чаршафи, завеси, спално бельо от прах.Пратката включва 3 x парцал Особености -Материал : ръчно парцал от полипропилен. - Цвят : Парцал за почистване на парцали различни цветове. - Размер : Около 55,00 X13,00 X1,00 см /21,61 X5,11 X0,39 инча ръчно парцал. - Дизайн подвесного дупки, удобно подвешивание, за да пести място на автомобилния подложка. - Изработена от материали, безопасни и издръжливи инструмент за почистване. - Носете със себе си четка за прах, лесно удаляющую малки косми и прах с одеяла и кърпи колектор на прах. - Креативен дизайн на формата, който увеличава площта на прашник за пепельной запалки от микрофибър.