CHDHALTD Папагал Птица Дървена Платформа, Папагал Дървена Платформа, Поставка За Играчки, Хамстер, Клон Жердочки за Играчки в Клетка за птици (S отгледа 10х10 см)
  • New

CHDHALTD Папагал Птица Дървена Платформа, Папагал Дървена Платформа, Поставка За Играчки, Хамстер, Клон Жердочки за Играчки

BGN 16.32

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Високо качество и дълготрайностЛесно се инсталира в клетката. 10 см; 13 см; 17 виж Цвят : цвят на дървото, както е показано на снимките.Подходящи за много малки животни, като хамстери, хамстер, мишка, плъх, папагали и т. Пакетът включва в себе си (без търговията на опаковката) : 1 x Дървена платформа за птици-папагали (аксесоарите са включени).Високо качество и дълготрайност.Лесно се инсталира в клетката. 10 см; 13 см; 17 виж Цвят : цвят на дървото, както е показано на снимките.Подходящи за много малки животни, като хамстери, хамстер, мишка, плъх, папагали и т. Предпоставка включва (без търговията на опаковката) : 1 х дървена платформа за птици-папагали (аксесоарите са включени).Скъпи приятели, добре дошли в магазин.За мен е голяма чест да се запознаем с теб.Надявам се, че тук ще бъде едно приятно преживяване за пазаруване.Материал : дърво Предпоставка включва (без търговията на опаковката) : 1 х дървена платформа за птици-папагали (аксесоарите са включени) Брой : 1 бр. 10 см; 13 см; 17 см Цвят : цвят на дървото, както е показано на снимките Характеристики : Платформа-поставка за домашни любимци с папагала, чудесен подарък за вашия домашен любимец с Високо качество и трайност Лесно се инсталира в клетката Добро място за малки животни в насестах е Подходяща за много малки животни, като хамстери, хамстер, мишка, плъх, папагал и т. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 2 инча. Моля, се допуска отклонение 1-3 мм от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви!Ако имате някакви въпроси за този продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас!Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще решим проблема вместо вас.Благодаря ви за покупката!.