Дървени играчки Ipetboom 1 Комплект Дървена конструкция интерактивна площадка за дресура на папагали, Интересна Стълба за играчки, Шкаф за играчки, А за фитнес зала, Ст?
  • New

Дървени играчки Ipetboom 1 Комплект Дървена конструкция интерактивна площадка за дресура на папагали, Интересна Стълба за

BGN 17.34

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Място за спане за папагал : място за спане за папагал с креативен и забавен дизайн може да привлече вниманието на папагала и засили любопитството муНастолна игра Bird Play Gym : играчка Bird Playground ще позволи на вашия попугаю да играе с по-малко смущения и по-забавно.Настолна поставка за папагали : Прост и чист цвят, изискан детайл, декорация и шик, може да бъде многократно.Дървена площадка за птици : Детска площадка за папагали особено подходящ за папагали и други малки домашни любимци, че безопасно и творчески.Тенис на място за спане за папагал : Изработен е от висококачествен дървен материал, достатъчно здрав и за продължителна употреба.Осъществяване на Списък 1 х комплект играчки за папагал, Особености - Прост и чист цвят, изящни детайли, декоративни и елегантни, могат да бъдат много пъти площадка за птици. - Площадка за птиците ще създаде приятна атмосфера, ще остави у вас щастлив и незабравима памет за декоративна стойка за папагали. - Детска площадка за папагал може да се отърве на вашия малък папагал от стреса здравословен начин, много практичен площадка за птици-папагали. -Материал : Дървен място за спане за дресура на птици е Изработена от висококачествен дървен материал, достатъчно здрав и за продължителна употреба аксесоари за детски играчки-папагали. -Цвят : както е показано на фигура декоративен място за спане за птици - Дървесен материал премиум-класа и свеж външен вид могат лесно да се привлече вниманието на малкия папагал играчка за попугайчиков.86 X11 поставка за костур от дърво за птици.Информация за стоки, Декоративна поставка за птици Прост и чист цвят, изящни детайли, декоративни и елегантни, могат да бъдат за многократна употреба. дървена поставка за папагал, Това е играчка за папагал, изработени от качествен дървен материал от премиум-клас. аксесоари за папагали и тя ще се хареса на вашата птица.