Малки Фиби За Коса, Мини Щипки за коса, Нескользящие Скоби за челюстите, Скоби за зъби с Пайети, Фиби за Коса С Кристали, Метални Скоби, Цветни Аксесоари за коса с цве?
  • New

Малки Фиби За Коса, Мини Щипки за коса, Нескользящие Скоби за челюстите, Скоби за зъби с Пайети, Фиби за Коса С Кристали,

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

например, червен, розов, дъгата, небето-синьо, тъмно-синьо, зелено, светло лилаво, розово-червено и така нататък, по 5 броя от всеки цвят; Различни цветове осигуряват широк избор в съответствие с вашите дрехи почивкаСлучаи на употреба : Прекрасна украса на заколках за коса за вашата малка принцеса. просто и красиво; е изключително подходящ за всеки ден, за рожден ден, това е един прекрасен подарък, различни цветове лесно се съчетават с всякакви дрехи почивка. 0,8 х 2 см /0,31 х 0,79 инча. лесно отговарят на вашите предпочитания, можете да ги носите заедно или поотделно, са сладки. достатъчно малки, за да се побере в чантата си.Красиви, можете да ги носите заедно или поотделно, са сладки.(Сребро-13 цвята).Широкото прилагане е изключително подходящ за всеки ден, за рожден ден, това е един прекрасен подарък, този набор от блестящи заколок за коса Jaw може да се използва като скъп аксесоари за стайлинг на коса и много добре се фиксира косата, нескользящие щипки за коса по цветенце за ежедневна употреба, много практични блестящи фиби за коса. Покупка без риск : Всяка малка шнола за коса от добре проверени от нашият екип по контрол на качеството.Ние обещаваме, че ще възстановим парите си в пълен размер безплатно или ще се замени, ако е получен от вас клипове с противоплъзгаща ръкохватка с гаранция по подразбиране е 1 година. (нашият екип от доставчици, които вече много години е специализирана в аксесоарите за коса), просто да споделите с нас, ако имате някакви проблеми.Когато клиент търси фиби за коса. тогава ще видите много традиционни заколок за косата, като фиба за коса във формата на птицечовка, перлени игли за коса от смола. повечето от тях имат форма на птицечовка. тези щипки за коса вече са добре дошли от много момичета и жени.по мое мнение, този вид щипки за коса - това е традиционна фиби за коса.