Лента за Украса на контролера PS5, EJGAME САМ PS5 Контролер за Смяна на Цветовете на Корпуса Подмяна на Декоративни Аксесоари за панел на контролера PS5 (Златен)
  • New

Лента за Украса на контролера PS5, EJGAME САМ PS5 Контролер за Смяна на Цветовете на Корпуса Подмяна на Декоративни Аксесоари

BGN 16.99

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Съвместимост] е разработен Специално за контролера PS5САМ може да замени обвивка PS5 (с изключение на електронни детайли), може да се замени оригиналната пластмасова декоративна ивица PS5. [Високо качество] Изработен от устойчив материал ABS, този преносим твърд калъф, с гладка повърхност и приятно усещане за докосване, позволява да се насладите на най-добрите игрални впечатления. [Стилен външен вид]Благодарение на разнообразието от нови цветове, тези скинове за контролери PS5 им придават много забавен и атрактивен външен вид и отлични за тези, които искат да персонализират или се прави разлика между "своя" контролер PS5. [Инсталация]за Разглобяване и сглобяване на прости. махнете оригинална декоративна лента от долната част на контролера, а след това сложете в нея промяна обвивка EJGAME, може лесно да се установи. [Осъществяване]1 х взаимозаменяеми калъф във формата на миди.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с мен навреме, качеството е гарантирано на 1 година.Гарантирано качество : J & TOP предоставя на 12-месечна гаранция за безпроблемна и безусловно 30 дни за възстановяване на средства, както и безплатна доживотна поддръжка.