leasote Гнездо За домашни Любимци - Cartoony Модел Запазва Топлината е Мека Текстура Малко Животно Хамстер Гнездо Протеини, Морски Свинчета Домашен Продукт За Домашни Люб?
  • New

leasote Гнездо За домашни Любимци - Cartoony Модел Запазва Топлината е Мека Текстура Малко Животно Хамстер Гнездо Протеини,

BGN 16.26

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Гнездо за хамстер】 Благодарение на фината работа и мека текстура, това е гнездо за домашни любимци, безвредно за кожата, износостойко, удобно за спане на вашия домашен любимец и няма лесно да се деформира 【Сладък и лесен за почистване】 Гнездо за домашни любимци сладки анимационни шарките и полузакрытым дизайн сладко, атрактивен, издръжлив и моющееся, което може да украсите вашия дом и лесни за почистване. 【Отличен материал】 Гнездо за хамстер изработено от висококачествен памук и порести материали.Той е много приятелски към вашия хомячку, за него е особено удобно да се спи, а материя е много дружелюбна към вашия домашен любимец, така че вашият домашен любимец не ще да тичат наоколо и да му хареса да остане на легло. 【Топло легло през зимата】 Има 4 размера изделия за избор : XS, S, M, L. Можете да изберете размер на леглото в съответствие с размери на вашия домашен любимец. 【Е подходяща за всички по-малки животни】Той е много подходящ за малки животни, като хамстери, плъхове, катерици, таралежи и т. Този хамак за домашни любимци, не само затопля хамстери в съня си, но и им помага да се чувстват в безопасност. 【Гнездо за хамстер】 Благодарение на фината работа и мека текстура, това е гнездо за домашни любимци, безвредно за кожата, износостойко, удобно за спане на вашия домашен любимец и няма лесно да се деформира. 【Сладък и лесен за почистване】 Гнездо за домашни любимци сладки анимационни шарките и полузакрытым дизайн сладко, атрактивен, издръжлив и моющееся, което може да украсите вашия дом и лесни за почистване. 【Отличен материал】 Гнездо за хамстер изработено от висококачествен памук и порести материали.Той е много приятелски към вашия хомячку, за него е особено удобно да се спи, а материя е много дружелюбна към вашия домашен любимец, така че вашият домашен любимец не ще да тичат наоколо и да му хареса да остане на легло. 【Топло легло през зимата】 Има 4 размера изделия за избор : XS, S, M, L. Можете да изберете размер на леглото в съответствие с размери на вашия домашен любимец. 【Е подходяща за всички по-малки животни】Той е много подходящ за малки животни, като хамстери, плъхове, катерици, таралежи и т.