Играчка-Платформа за Хамстер SYH & AQYE, Хамстер, да се Катерят Върху Дървена Платформа-Поставка, Въртящата Детска Площадка За Игра Площадки, детски Играчки Платформа з
  • New

Играчка-Платформа за Хамстер SYH & AQYE, Хамстер, да се Катерят Върху Дървена Платформа-Поставка, Въртящата Детска

BGN 20.04

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

Подходящи за малки домашни любимци, за да те лазали и играе игри, а също така могат да упражняват своите спортни възможности, което им помага да се противопоставят на скуката, тревожно и стрес Той има широка гама от приложения и е много подходящ за мини-домашни животни, като хамстери, плъхове и таралежи. Той е изработен от безопасен и действително нетоксичен естествен дървен материал, който е много подходящ за катерене, игри и дъвчене малки домашни любимци. Педали помагат домашен любимец да се катери и да стоят, а утолщенное основание може да се постави директно в клетката, за домашен любимец няма да паднат при възход. Вградени винтове и гайки може да се инсталира ръчно, без използване на други инструменти, което е удобно и бързо. Подходящи за малки домашни любимци, за да те лазали и играе игри, а също така могат да упражняват своите спортни възможности, което им помага да се противопоставят на скуката, тревожно и стрес. Той има широка гама от приложения и е много подходящ за мини-домашни животни, като хамстери, плъхове и таралежи. Той е изработен от безопасен и действително нетоксичен естествен дървен материал, който е много подходящ за катерене, игри и дъвчене малки домашни любимци. Педали помагат домашен любимец да се катери и да стоят, а утолщенное основание може да се постави директно в клетката, за домашен любимец няма да паднат при възход. Вградени винтове и гайки може да се инсталира ръчно, без използване на други инструменти, което е удобно и бързо. Спецификация : 1. Подходящи за малки домашни любимци, за да те лазали и играе игри, а също така могат да упражняват своите спортни възможности, което им помага да се противопоставят на скуката, тревожно и стрес.It има широка гама от приложения и е много подходящ за мини-домашни животни, като хамстери, плъхове и таралежи.

1.Suitable for small pets to climb and play games, and can also exercise their athletic ability, which helps them resist boredom, anxiety and stress.:
2.It has a wide range of applications and is very suitable for mini pets such as hamsters, rats and hedgehogs.:
3.It is made of safe and non toxic natural wood material, which is very suitable for small pets to climb, play and chew.:
4.The pedals can help pets climb and stand, and the thickened base can be placed directly in the cage, so the pet will not tip over when climbing.:
5.Built in screws and nuts can be installed manually without other tools, which is convenient and quick.:
Item Type:
Hamster Toys
Material:
Apple Wood + Composite Board
Size:
Approx. 15 x 15 x 19cm / 5.9 x 5.9 x 7.5in (There is a 0-1cm / 0.0-0.4in Error)
Package List:
1 x Base5 x Pedal1 x Pillar