4,53 Инч(и) Беговое колело за Хамстери, на Супер Тихо и Комфортен Колелото за домашни любимци, за Хамстери, един gerbil, Чинчили, Таралежи, Мишки и други дребни животни (Ро?
  • New

4,53 Инч(и) Беговое колело за Хамстери, на Супер Тихо и Комфортен Колелото за домашни любимци, за Хамстери, един gerbil, Чинчили,

BGN 33.38

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【Устойчива на плъзгане】 устойчива на плъзгане изпъкнала линия увеличава триенето, се повишава стабилността и предпазва от неправилна стъпка 4,53 инча, малък размер, подходящ за малки хамстери, един gerbil или мишки и други малки домашни любимци. 【Здрав материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, с дебели стени и гладки ръбове, където няма пропуски, вашият домашен любимец не боли и не ще се простират лапи. 【Супер безшумни】 хамстерите се играе през нощта, не се отразяват на съня на собственика, насърчават здравословни физически упражнения, са уелнес подарък за малки домашни любимци. 【Подвижна конструкция】 Подвижна скоба и конструкция на колела улесняват демонтаж.Може да се използва с монтиране на стена или инсталирате отстрани клетки, което е удобно за използване и лесен за почистване. 【Здрав материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, с дебели стени и гладки ръбове, където няма пропуски, вашият домашен любимец не боли и не ще се простират лапи. 【Устойчива на плъзгане】 устойчива на плъзгане изпъкнала линия увеличава триенето, се повишава стабилността и предпазва от неправилна стъпка. 4,53 инча, малък размер, подходящ за малки хамстери, един gerbil или мишки и други малки домашни любимци. 【Здрав материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, с дебели стени и гладки ръбове, където няма пропуски, вашият домашен любимец не боли и не ще се простират лапи. 【Супер безшумни】 хамстерите се играе през нощта, не се отразяват на съня на собственика, насърчават здравословни физически упражнения, са уелнес подарък за малки домашни любимци. 【Подвижна конструкция】 Подвижна скоба и конструкция на колела улесняват демонтаж.Може да се използва с монтиране на стена или инсталирате отстрани клетки, което е удобно за използване и лесен за почистване. 【Здрав материал】 е Изработена от висококачествена пластмаса, с дебели стени и гладки ръбове, където няма пропуски, вашият домашен любимец не боли и не ще се простират лапи.