Комплект GVIEWIN - Съвместим с iPhone 14 Pro с предпазно фолио за дисплея и обектива на камерата + държач за пръстени телефон (съблазнителна пеперуда / лилаво)
  • New

Комплект GVIEWIN - Съвместим с iPhone 14 Pro с предпазно фолио за дисплея и обектива на камерата + държач за пръстени телефон

BGN 8.40

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

[Тежкотоварни адхезия] : С помощта на самозалепваща HDV-ленти на най-високо ниво стойка finder можете да прикачите към вашия мобилен телефон, което прави техниката си сигурна, но не може да се използва в седалка за телефони от силиконов материал с матова повърхностЗабележка : Моля, не използвайте стойка за телефонно обаждане в рамките на 24 часа след инсталацията. [Широко използван] : Регулируем ъгъл на опора, на притежателя на пръстена за телефон може да се сгъва на 180 °, така че можете да настроите оптималния ъгъл за поставянето на телефон по всяко време.Силна магнитна адсорбция - запазете стабилност по време на движение. [Уникален цветен дизайн Gviewin] : пастьор с цветен модел прави титуляр за телефонно обаждане на цветни и никога не пада.Може да се използва със същия модел своята практика за мобилен телефон в нашия магазин Gviewin, за да придадат повече за красота. [Симпатичен и преносим] Уникален изискан мраморен модел, изпълнени в техниката на анти-fade, показва вашата личност, не чрез добавяне на по-голям обем.Лек, гъвкав TPU прави този стилен калъф тънък, удобен за джоба и го е лесно да се запази. [Удароустойчив и устойчив на надраскване] Удароустойчив TPU може да защити вашият скъпоценен телефон от случайни падания и удари при ежедневна употреба. изпъкнали уши с диаметър 0,12 инча около камерата на телефона помагат да се предотврати появата на драскотини по повърхността, а 0,15 инча.Комплект GVIEWIN - съвместим с i Phone 14 Pro с предпазно фолио за дисплея и обектива на камерата + държач за пръстени телефон (съблазнителна пеперуда / лилаво).