Сверхдлинные плътни завеси Grichril - Пердета за хола височина на 2 етажа - Високи завеси за високо на тавана или Дълъг прозорец - 144 156 168 192 204 216 240 Дължина инча на 12 фута-20 ?
  • New

Сверхдлинные плътни завеси Grichril - Пердета за хола височина на 2 етажа - Високи завеси за високо на тавана или Дълъг прозорец

BGN 3.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

⛅【ДЕТАЙЛ】 1 панел за всяка опаковка, всяка лента с ширина 52 инчаВсеки панел е с 8 сребърни втулками, вътрешен диаметър 1,6 инча. ⛅【ЗАКЛЮЧВАНЕ СВЕТЛИНА】 Не идват с подкладками, но те са достатъчно дебели, за да блокира 85-99% от слънчевата светлина.По-тъмен цвят блокира повече светлина, и светъл - по-малко.Изолирайте от лятната топлина и зимния студ, за да се балансира температурата в помещението. ⛅【ДЕТАЙЛ】 1 панел за всяка опаковка, всяка лента с ширина 52 инча.Всеки панел е с 8 сребърни втулками, вътрешен диаметър 1,6 инча. ⛅【ЗАКЛЮЧВАНЕ СВЕТЛИНА】 Не идват с подкладками, но те са достатъчно дебели, за да блокира 85-99% от слънчевата светлина.По-тъмен цвят блокира повече светлина, и светъл - по-малко.Изолирайте от лятната топлина и зимния студ, за да се балансира температурата в помещението.Grichril е специализирана в дизайна и производството на предмети от бита ръчно, при нас има 16-годишен опит в проектирането и пошиве щори.Ние разбираме нуждите на повечето купувачи и производство на продукти, които отговарят на техните нужди.Надявам се, нашите завеси ви също са подходящи.Ние сме много добре запознати с всички видове тъкани.За направата на тази завеси ние използваме висококачествени платове.И ние имаме екип за контрол на качеството, за да се гарантира качеството на продукта. специално проектиран за висока дневна, 2-етажна всекидневна.Не е нужно да харчите хиляди долара на комплект дълги пердета, не губете губи парите си.Вие сте действали правилно , решавайки да го купя на .Ако не сте доволни от нашите продукти, можете да ги върнете.