Мини-Погребална урна CHIHEN, Запечатваща Малки керамични Паметни урна за праха на човека, за възрастни или домашни любимци, Урни за погребение у дома, кутия за съхране?
  • New

Мини-Погребална урна CHIHEN, Запечатваща Малки керамични Паметни урна за праха на човека, за възрастни или домашни любимци,

BGN 26.37

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

❤ Размер : 10,3x12 см / 13,5 X15,5 см, контейнер за вода с около 500 мл /1000 мл може да се използва за споделяне на погребението на праха пораснали деца, както и за съхранение на ценни останки от домашни животни. ❤ КАЧЕСТВО : Нашите ковчег - това е в момента продуктът е ръчна изработка, което гарантира, че всяка ковчег е уникален, както по отношение на цената, така и качеството. ❤ МАТЕРИАЛ : Изящни ръчно изработени опитни майстори, изработени от най-добрите материали, с однотонным шарките върху черупката. ❤ ОТГОВАРЯ : Нашите сувенири ще ви позволи да споделят спомени от вашите близки, с приятели.Чудесно, за да споделя тялото си със семейството си или с приятели.Тя може да се използва за съхранение на кремирани останки на кучета, котки или домашни любимци. ❤ ПРИЛОЖИМО : Нашата елегантна ковчег е подходящ за всякакъв вид декорации, можете да го сложите в хола, спалня, кабинет, камина или офис, за да ви партньор, винаги е с вас.Марка : Кутия за пепел CHIHEN Име на продукта : Погребална урна Вид на продукта : Крематор за възрастни / деца / домашни любимци Материал : керамика Цвят : черен, бял Размери : Ширина : 10,3 см, Височина : 12 см / Ширина 13,5 см, височина-15,5 см от Обема на водата : около 500 мл / 1000 мл ☆☆☆☆☆Съвети 1. Това е малка погребална урна, която не може да побере пръст на възрастен човек.Той е подходящ за споделяне на покойници между роднини, а също така може да бъде използвана за погребване на скъпоценни тел домашни любимци. Размер се измерва ръчно, може да има малка грешка, моля да разберете, 3. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас по електронната поща, ние ще ви дадем задоволителен отговор възможно най-скоро.