YYXTRADE Пищащие Куче детски Играчки за Дъвчене за Агресивни Жевателей, Неразрушаемая Куче на четка за Зъби, Дъвки играчка за кучета от Средни и Големи породи, Играчки ?
  • New

YYXTRADE Пищащие Куче детски Играчки за Дъвчене за Агресивни Жевателей, Неразрушаемая Куче на четка за Зъби, Дъвки играчка

BGN 0.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

【ИНТЕРЕСЕН ВЪНШЕН ВИД АКУЛИ】 Външен вид във формата на акула и груб дизайн е много лесно да се събуди кучето интерес и да се изработи навик за жеваниюМожете да нанесете паста за зъби от двете страни.Когато кучето дъвча, тя може да си миете зъбите и ефективно лечение на проблеми с устната кухина на кучето. 【ПОЧТИ НЕРАЗРУШАЕМЫЙ】 Сила - това е първият елемент играчки за домашни любимци.Нито една играчка за кучета, не е напълно неразрушаемой, но нашите играчки за домашни любимци с акули са много надеждни и могат ефективно да се гарантира месеци прибиране на реколтата и игри. 【Здравето и безопасността на】 играчка за ухапвания от кучета е изработена от 100% естествен каучук, който е достатъчно траен и мек, за да издържат на многократни ухапвания и дъвчене на кучетата, без да вредят на зъбите домашен любимец.Перфектна комбинация от играчки за куче дъвчащи четка за зъби е много подходящ за агресивни и неспокойните кучета. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Плътни акульи зъби са предназначени за почистване на зъбите на кучето си, а председател на перките и опашките могат по-добре масажирайте венците на кучето.Миризмата на прясно мляко може да отнеме при кучета с достатъчно време за дъвчене. 【Гаранция за 100% удовлетвореност】 Ние очакваме с нетърпение да предоставят висококачествени услуги за вашите приятели-домашни любимци.Ако с вашата поръчка ще възникнат проблеми, не се притеснявайте, ние ще ви обслужим онлайн 24 часа в денонощието.Побързайте и се готви подарък за моето куче!. 【ИНТЕРЕСЕН ВЪНШЕН ВИД АКУЛИ】 Външен вид във формата на акула и груб дизайн е много лесно да се събуди кучето интерес и да се изработи навик за жеванию.Можете да нанесете паста за зъби от двете страни.Когато кучето дъвча, тя може да си миете зъбите и ефективно лечение на проблеми с устната кухина на кучето. 【ПОЧТИ НЕРАЗРУШАЕМЫЙ】 Сила - това е първият елемент играчки за домашни любимци.Нито една играчка за кучета, не е напълно неразрушаемой, но нашите играчки за домашни любимци с акули са много надеждни и могат ефективно да се гарантира месеци прибиране на реколтата и игри. 【Здравето и безопасността на】 играчка за ухапвания от кучета е изработена от 100% естествен каучук, който е достатъчно траен и мек, за да издържат на многократни ухапвания и дъвчене на кучетата, без да вредят на зъбите домашен любимец.Перфектна комбинация от играчки за куче дъвчащи четка за зъби е много подходящ за агресивни и неспокойните кучета. 【УНИКАЛЕН дизайн】 Плътни акульи зъби са предназначени за почистване на зъбите на кучето си, а председател на перките и опашките могат по-добре масажирайте венците на кучето.