Zerodeko Притежателя утайка от чаша 2 бр. Подложки за чаши и напитки, Вынимаемый Поднос за напитки, Поставки за Чаши Кафе на Притежателя за сода, Поставки за напитки за в?
  • New

Zerodeko Притежателя утайка от чаша 2 бр. Подложки за чаши и напитки, Вынимаемый Поднос за напитки, Поставки за Чаши Кафе на

BGN 41.60

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

поставки за чаши на храна за вкъщи Този продукт може да се използва в прозореца за стоки, които не са на рафта поставки за чаши на храна за вкъщи, С уникален дизайн, с девет дупки, прорезанными и сигурно е въплътена, можете да извадят от девет чаши с питие за един път. поставки за чаши на храна за вкъщи, Сложете продукт на дъното на квадратен пакет, за да се избегне наклон напитки по домовете. поставки за чаши на храна за вкъщи, може да се използва многоразово, за да пести парите си, вие можете да използвате този тава многократно.поставки за чаши за храна за вкъщи са Направени от висококачествен материал, който гарантира дълготрайност, сигурност и хигиена. Държач за съхранение. Подложки за чаши и напитки, вынимающий поднос за напитки, Поставки за чаши кафе на притежателя за сода, поставки за напитки за вкъщи, поставки за напитки за вкъщи, пикници Особености - Материал : pearl памук - Цвят : черен.- Размер : 30х30 виж Опаковката включва 2 поднос за напитки.