Набор от детски маси и столове BFCGDXT, регулируеми по височина, с възможност за наклон на плота на 40 °, с чекмеджета за съхранение на рафт за Книги, метална кука, Идеалн?
  • New

Набор от детски маси и столове BFCGDXT, регулируеми по височина, с възможност за наклон на плота на 40 °, с чекмеджета за

BGN 2.67

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

☄ 【Сигурна и здрава конструкция】: Масата е изработена от висококачествена древесноволокнистой плочи със средна плътност, а масата и стълбовете са изработени от висококачествена стоманена рамка, за да се гарантира дълъг период на употребаЗдрави гумени облицовки предотвратяват триенето комплекти маси и столове за пол и тяхната вреда. ☄【Костюм с регулируема височина】: Можете лесно регулиране на височината на бюрото и стола в съответствие с растежа на детето, и може да се използва в продължение на дълго време детето расте.Детско обучение стол лесно ще отговарят на деца от всяка възраст (от 3 до 15 години).Облегалката на стола също може да се регулира, за да направи вашето дете е по-удобно. ☄ 【Здрава маса за ученици може да бъде завъртян】 : плот може да се наклони в диапазона 0 ~ 40 ° с, което допринася за добра стойката на децата и защитава зрението.Освен това, тази маса също е снабден с тапи за защита от тесни точки, децата да не зацепились, когато те се обръщат маса. ☄ 【Гуманизированный дизайн】: Издърпайте чекмеджето с голям капацитет, който може да побере моливи, връхчета, хартия и други дребни вещи от първа необходимост.Лавица за книги, регулираща се на 180 градуса, идеални за четене.Висококачествена облегалка с двойна подплата, която не пада при накланяне Конструкция с безбарьерным извити подпори разширява пространството за движение.Специални куки ще помогне на вашето дете да бъдете организирани. ♚ 【Лекотата на монтажа】: Работен плот може да бъдат събрани само за няколко минути, а всички части са разделени и маркирани.След покупка стока ще бъде изпратена с нашия склад в САЩ, и обикновено доставката отнема около 7 дни.