PRETYZOOM 3 бр. Подпори на Жетварите Страшно Декор Градинска Поляна Призрак Скелет Украшение Мрачна обстановка Кърпа с Призрачен Духове Хелоуин Декорация на Дома, Плас?
  • New

PRETYZOOM 3 бр. Подпори на Жетварите Страшно Декор Градинска Поляна Призрак Скелет Украшение Мрачна обстановка Кърпа с Призрачен

BGN 1.33

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

УКРАСА за Хелоуин - Произведено от плат и пластмаса, той може да ви служи дълго времеОкачена Наперен Призрак.ОКАЧЕН ДЕКОР за ХЕЛОУИН с духове - той е изработен от висококачествен материал, който може да продължи дълго време.Окачен МЕДАЛЬОН с привидением - може да виси на оградата, градина, веранда и повече пространство в дома ви, което ще изглежда невероятно и ще създаде ужасна атмосфера.УЖАС ВИСИ призрак - Хелоуин виси призрак украса повече атмосферата на Хелоуин на всяко място за вашето парти.ВИСЯЩ СКЕЛЕТ - Идеално, закачете го из къщата, за да получат комплимент за този декорация за Хелоуин.Кръст Бод Пакет включва 3 x висящ декор от духове къща Особености -Подвесное украса с духове на Хелоуин повече от атмосферата на Хелоуин на всяко място за вашето парти Висулка от духове къща.18 инча Призрачен декор под формата на черепа, за парти. - Тя може да нанесе на ограда, градина, веранда и повече пространство в дома ви, което ще изглежда невероятно, за да се създаде ужасна атмосфера на страховити декорации за Хелоуин. -Изработен е от плат и пластмаса, той може дълго време да ви служи подпори за сцена на ужасите. - Изглежда много реалистично, може да бъде украса за парти на Хелоуин и подарък за фестивала, страшна декорация за Хелоуин. - Цвят : Черен Подпори за къща с призраци. - Материал : Пластмаса и плат висулка на ужасите. - Подходящи за декорация на ужасите за Хелоуин, обитаван от духове къща, представяне, тематични партита на ужасите и т. Хелоуин Виси призрак.Описание на продукта Ужасен висящ призрак Това подвесное украса-призрак е много подходящ за шеги и украса, не като украса за Хелоуин, но и като страшна украса за дома от духове къща.Окачен Илюзорен висулка Нека вашите приятели ще бъдат шокирани!Изработени от първокласни материали, изключително здрав и практичен за употреба.