SOLUSTRE 1 Набор от Полезни Модифициращи инструменти, за да проверите за ремонт със собствените си ръце, за да проверите за геймпада Практически Инсталация със собстве?
  • New

SOLUSTRE 1 Набор от Полезни Модифициращи инструменти, за да проверите за ремонт със собствените си ръце, за да проверите

BGN 3.00

Налично
Налично

  • Security policy (edit with Customer reassurance module)
  • Delivery policy (edit with Customer reassurance module)
  • Return policy (edit with Customer reassurance module)

СЪОБЩЕНИЕСилни инструменти за ремонт на геймпада - съвместим с всички контролери PS4.Светлинна такса - Лесен за инсталиране, достатъчно лесен за запояване.Светещ дъска, Може да подобри вашето изживяване, за да можете да получавате удоволствие от играта.Инструменти за ремонт на геймпада - 6 различни цвята, можете да се сменят по желание.Аксесоари за геймпада - изящна изработка гарантира практичност и дълготрайност.Списък на пакетите 1 x светлинна панел от второ поколение 1 x е кръстовидна ключ 2 x гъби капачки 4 на бутона x 10 x винтове 1 x отверка 1 x пластмаса 1 x пластмасова пинсети 1 x спецификация на Характеристиките - 6 различни цвята, можете да се сменят по желание. - Размер : около 6,00 X6,00 X1,00 см/ 2,36 X2,36 X0,39 инча. - Изящна изработка гарантира практичност и дълготрайност. - Цвят светоизлучающей заплата може да се сменят по желание, носейки ви още един опит игри. - Материал : ABS. - Съвместим с всички контролери PS4. - Цвят : Както е показано на фигурата. - Тези модифицирани инструменти за лесно заплата геймпада са здрави и практични за продължителна употреба.Описание на продукта Търсите професионални и дълготрайни инструменти за модификация на игрални светещи дъски?Тогава вие не трябва да пропуснете нашите продукти, изящна изработка производство, практичност и дълготрайност.Лесен монтаж, само едно просто дажба.След приключване на можете да настроите осветлението, за да подобри своя опит игри.